Lancôme Teint Idole Ultra 24h

 photo P1010893_zpsnmrczpn6.jpg

Mijn geliefde Lingerie de Peau van Guerlain was opperdepop, er was geen laatste dropje meer over. Dat betekende even heel hard huilen en een vervanger vinden. Dus sparen en op naar de Ici Paris XL om de nieuwe weer te halen. Uiteraard was hij op, want karma. Aangezien ik niet een dag zonder foundation kan heb ik mij ter plekke laten adviseren voor een nieuwe foundation. Het werd de Lancôme Teint Idole Ultra 24h, en zal hij mijn favoriete foundation van de troon stoten?

 photo P1010891_zpsc3zcwglj.jpg

Een perfecte teint en een comfortabel gevoel van zonsopgang tot zonsondergang, mat zonder poederig er uit te zien, hoge dekking en tegelijkertijd natuurlijk. Teint Idole Ultra 24h neemt elke uitdaging op zich: eindeloze dagen, temperatuurschommelingen of overproductie van talg. Een trouwe beschermer die onder alle condities standvastig blijft: een feilloze dekking en een uniforme egale teint zonder touch-ups nodig te hebben.  – Douglas

  • Eigenschap: Langhoudend
  • Huidtype: Normale huid
  • Consistentie: Fluid
  • Finish: Mat
  • Dekking: Sterk
  • SPF: SPF15 – 30

 photo P1010894_zpsvgkr3jdm.jpg

Wat gek is, is dat ik normaal een NC20 ben (NC staat voor Neutral Cool), maar voor deze kleur was 02 juist een match, wat omschreven werd als de kleur Lys Rose. Daarom kies ik ook er altijd voor om in de winkel de kleur nog even te laten matchen. Elk merk heeft weer verschillende namen en verschillende tinten, waardoor je nooit zeker weet of een kleur past totdat je hem werkelijk even hebt geprobeerd. Daarbij, als je bijna €46,- uitgeeft aan een foundation dan mag je wel even gaan testen!

 photo PicMonkey Collage_zpsx0c5tu1m.jpg

Hij is zo fijn, je kan hem in principe zelfs gebruiken zonder poeder, hij droogt een soort van op, zonder uit te drogen. Ideaal als je net zoals ik nog wel eens haast hebt! Hij dekt als een malle en is ook erg goed op te bouwen, plus er is een pompje wat heerlijk en hygiënisch werkt! Zelfs voor mijn droge huid gaat het nog goed, ik gebruik altijd wel eerst dagcrème. Goedkoop is hij niet, maar voor een goede foundation, en dus een goede basis, wil ik best wat euro’s meer betalen.

Lancôme Teint Idole Ultra 24h – € 45,95
Verkrijgbaar bij de parfumerie

 
Comments

Wat een mooie foundation is dit. Matcht mooi met je huid :-).
Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Project positief tagMy Profile

Wat fijn dat ie bevalt, ik ben ook nog op zoek naar een fijne foundation!
Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…ELF hydrating under eye primerMy Profile

Geeft een mooie dekking
Manon onlangs geplaatst…Mac Lipstick | LusteringMy Profile

Wauw wat een mooie dekking, so pretty! x
Esmée onlangs geplaatst…ZONDAG ZEN: VOORKOM EXAMENSTRESSMy Profile

Wauw, deze dekking is heel goed! Ik heb zelf een rode huid en denkt dat deze daar wel geschikt voor is!
Gina onlangs geplaatst…High tea hotspot Rotterdam ♥My Profile

Wauw ik vind het echt een ongelofelijk mooie foundation. Wat ziet ‘ie er goed uit zeg!
Nicole onlangs geplaatst…Becca Glow On The Go Highlighter SetMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge