Jeffree Star Cosmetics Androgyny

 photo P1010747_zpsgsce0fzr.jpg

Ja hoor! Ik heb hem, ellebogend het World Wide Web over om Jeffree Star Cosmetics Androgyny te bemachtigen! Deze kleur was eerst een limited edition van het populaire make-up merk maar na een heuse petitie is er besloten om deze kleur permanent terug te brengen! Dat betekend chaos toen hij weer live ging, tezamen met zijn prachtige zusjes, op Valentijnsdag van dit jaar. Bijna twee weekjes later viel hij vanuit San Francisco bij mij op de deurmat. Let’s review!

 photo P1010739_zpstukcqkcb.jpg

 photo P1010740_zpswds2r0ia.jpg

Be warned: this shade might be your new obsession ;) Sultry, plum mauve, matte and extremely addicting. Our liquid lipstick goes on opaque, dries completely matte and stays on for hours! This product is 100% vegan & cruelty-free! (tips before use: exfoliate with lip scrub then apply to bare lips! avoid food with oil… and no making out, kisses are ok!) – Jeffree Star Cosmetics

 photo P1010743_zps2dm4zwib.jpg

 photo P1010750_zpsmcszimrs.jpg

Inmiddels is deze lipstick overal al weer uitverkocht, hij gaat echt zo hard. Je kan hem via verschillende kanalen proberen te bemachtigen, persoonlijk heb ik hem van de Amerikaanse website Beautylish. In totaal heb ik zo’n €25,- (inclusief verzendkosten) betaald voor de lipstick. In principe een prima prijs, ik moest wat langer wachten dan normaal omdat het pakketje verkeerd was gesorteerd, even was ik bang dat hij terug ging naar Amerika, maar uiteindelijk kwam hij gelukkig binnen. Normaliter duurt het ongeveer een week tot anderhalve week voordat een pakketje binnenkomt. Bij het pakketje van Beautylish zat een handgeschreven briefje met dank voor de bestelling, dit soort touches vind ik altijd heel erg leuk!

 photo P1010751_zpsusqqllcm.jpg

De kleur is echt prachtig, hij is extreem dekkend en heel mat! Het is een bijzondere tint, een beetje paars, een beetje rozig/paarsig met een bruine ondertoon. Het is bijna niet uit te leggen, hij is gewoon mooi. Of hij nou echt uren blijft zitten, dat is niet waar, na een uurtje of 4 is hij wel aan het slijten. Hij slijt wel mooi, hij slijt heel gelijkmatig waardoor je niet zit met lelijke randjes, gelukkig!

 photo P1010744_zpslb7yyhpt.jpg

 photo P1010753_zps9drdsjoo.jpg

Hij lijkt trouwens enorm veel op Cher van Gerard Cosmetics (de review vind je hier), alleen is Androgyny wat koeler en wat donkerder. Ter vergelijking heb ik ook even Riot en Wicked van Lime Crime toegevoegd. Dit zijn tegenwoordig ook mijn favoriete kleuren om te dragen, zeker Cher draag ik heel erg vaak! Opvallend dat dan Androgyny zo veel er op lijkt, blijkbaar val ik dan toch op een bepaalde kleur. Mocht je dus een kleur willen welke lijkt op Androgyny, dan is Cher wel een hele goede optie.

 photo PicMonkey Collage_zpsgpdksxqh.jpg

Ik ben fan, ik draag hem graag omdat hij gewoon extreem comfortabel is en niet uitdrogend voelt. Dit is de eerste liquid lipstick die serieus zo makkelijk en fijn aanvoelt. De houdbaarheid mag echt wel een stukje beter, maar het gevoel is heel erg fijn. Ook is het een chique kleur, hij heeft iets mysterieus en luxueus wat hem perfect maakt voor leuke etentjes en avondjes met wijntjes. Ik ben fan en vind het een echte aanrader!

 
Comments

Fijn dat hij zó comfortbel is. Ik vind de kleur ook echt prachtig, heel mooi :-)!
Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: De parfum tagMy Profile

Ik heb m toevallig ook vandaag online staan :P hij blijft prachtig!

Hij staat je zo ontzettend goed!! Hele mooie kleur <3
Mariëlle onlangs geplaatst…Ik ben jarig! 4 Winacties!My Profile

Wat een mooie kleur zeg, staat je goed! Ik wil zelf ook nog graag wat van Jeffree Star gaan proberen :)
Kirsty onlangs geplaatst…Beautygloss x Eylure NepwimpersMy Profile

Eerlijk is eerlijk, ik vind de flacon dus echt helemaal niet mooi haha! Maar het product zelf, de kleur, waaaaauw. Love it! als je mij zou moeten adviseren, zou je dan voor Gerard Cosmetics (Cher wil ik!) of deze gaan? Ook ivm kosten/bestellen/etc. Ik ben benieuwd!
Justine onlangs geplaatst…New Month: maart 2016 – carnaval, sporten & kleine doelenMy Profile

Qua gemak zou je veel beter voor Cher kunnen gaan, Jeffree Star wilde ik gewoon ook eens hebben door de naam, maar je zit nou eenmaal dan met wachten en invoerrechten, etc.
Eline onlangs geplaatst…Jeffree Star Cosmetics AndrogynyMy Profile

Wauw hij is echt heel mooi, hij oogt bij jou heel chique. <3
Esmée onlangs geplaatst…WINACTIE: 2X TROPILEX HANGMAT OF HANGSTOELMy Profile

Wauw wat een prachtige kleur!
X
Saraya onlangs geplaatst…Mac Amplified Creme Lipstick / CravingMy Profile

Riot vind ik ook werkelijk prachtig!
Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…VANHAREN SNEAKERSMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge