Givenchy Poudre Lumière Originelle

 photo P1010536_zpsc0jsbxq2.jpg

Hoe bedoel je, je hebt dit product niet eens geswatched? Nee, inderdaad, ik heb dit product niet eens aangeraakt, ik kon het niet aan. Ik vond het een kunstwerkje opzich wat ik niet wilde aanraken. Maar aan het einde van deze review beloof ik je dat je het op z’n minst een heel erg klein beetje met mij eens bent. Ik heb inmiddels al best wel wat limited editions, allemaal met flinke deuken want ik gebruik ze graag en in overvloed. Vandaar dat het wel eens tijd werd om voorzichtig om te gaan met een limited edition, en de Givenchy Poudre Lumière Originelle was de gelukkige.

Givenchy Poudre Lumière Originelle – €57,90 (verkrijgbaar bij Douglas)

 photo P1010540_zpsblq6o2nj.jpg

 photo P1010542_zps3t7lyk76.jpg

Poudre Lumière Originelle – Soft Powder Radiance Enhancer gives the complexion a delicate illumination. Inspired by Givenchy’s couture designs this unique highlighting powder is imprinted with a unique lace motif. Apply it generously over the entire face to create a fresh-faced glow. It can also be used on the cheekbones, the bridge of the nose, the center of the chin, and the forehead to enhance the overall structure of the face.

Ik ben echt een beetje verslaafd aan highlighters, blushes en lipsticks. Ik blijf dat altijd maar kopen (geen idee waarom). Deze highlighter is gedeelte van de La Revelation Originelle Collection, deze collectie heeft als achterliggende gedachte dat onschuld de universele vitaliteit is, en dat de Givenchy vrouw haar eigen aura defineert. Wat ik een hoop gezever vind, maar de highlighter is mooi, dus het is alweer over en vergeten.

 photo P1010543_zpstk2cmft8.jpg

 photo P1010545_zpsc0na3xki.jpg

Het is een eye-catcher, niet zozeer een product om te gebruiken, sommige verpakkingen ben je voorzichtig mee (lipsticks van Louboutin) en sommige producten zijn zelf gewoon te mooi om te gebruiken. Het patroon is niet alleen sierlijk, het zit ook heel erg strak in het doosje, het is echt een klein kunstwerkje om te bekijken en te observeren. Het valt mij altijd op dat highlighters van high-end merken als Yves Saint Laurent, Chanel en Givenchy minder heftig zijn dan highlighters van NARS, MAC Cosmetics of Too Faced. Daarom is het ook minder erg om dit product niet te gebruiken, want ik draag veel liever dus mijn Soft & Gentle.

Heb jij ooit een product niet gebruikt omdat hij te mooi was?

 
Comments

Ik ben ook gek op highlighter, al houd ik wel van opvallende! Deze ziet er qua uiterlijk wel erg mooi uit!
mariëlle onlangs geplaatst…Eyes Lips Face BrushesMy Profile

Wauw, het is echt een pareltje. Inderdaad bijna zonde om te gebruiken! Dan er maar lekker veel naar kijken, hihi <3 Ik heb zelf nog nooit gehad dat ik een product niet heb gebruikt omdat 'ie zo mooi is, maar ben wel een sucker voor dit soort producten!
Svenja onlangs geplaatst…Personal / GeluksmomentjesMy Profile

Hij is inderdaad prachtig! Ik krijg het alleen nooit over mijn hart om een (duur) product te kopen als ik weet dat ik het niet ga gebruiken :-). Al heb ik hier ook best wel een paar dingen liggen die ik enkel bij “speciale gelegenheden” gebruik.
Jana onlangs geplaatst…KIKO Power Pro Nail Lacquer & Vivid Colour Lipstick PencilMy Profile

Ik zou hem ook echt niet durven te gebruiken juist omdat het echt een pareltje is wauw!!!!
Manon onlangs geplaatst…LoDo Laptoptas van Case LogicMy Profile

Oh my.. die kleur en dat patroontje.. Ik denk dat ik verliefd ben! Nee wacht, ik weet het wel zeker. Ik snap dat je hem NOOIT gaat gebruiken. Ik zou het ook niet over m’n hart krijgen.
Evelien onlangs geplaatst…Gastblogger Lutske reviewt Raylex anti-nagelbijt penMy Profile

Wat een prachtig product! Hij ziet er echt heel mooi uit
Suzanne onlangs geplaatst…I Love MakeUp Naked ChocolateMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge