Delilah Pure Light Aura

 photo P1010448_zpshkqp2vnr.jpg

Delilah Pure Light Aura schijnt op het gebied van musthave high end make-up een echte topper te zijn. Toen ze dus op Masters of LXRY stonden afgelopen december wist ik zeker dat ik even een highlighter moest meenemen. Ik had veel gehoord over Pure Light, de naam, en de kleur Aura. Ik was dan ook erg tevreden om hem daar te vinden en af te rekenen, online is hij namelijk constant uitverkocht! Vandaag review ik hem met plezier voor jullie! 

 photo P1010447_zpspcpoyokd.jpg

Pure Light is a remarkable illuminating and brightening powder, giving soft, multi-dimensional radiance to any skin tone. Created with micro-fine powders and a ground breaking blending process, Pure Light applies effortlessly, leaving the skin looking healthy, smooth and luminous. The powder is presented in a watercolour, swirl effect of rose gold, soft peach and subtle lavender pink which intelligently adapts to brighten dull looking skin, giving a soft ethereal glow from within. Pure Light comes in a beautifully crafted Rose Gold and Pewter compact and is presented in a protective velvet pouch. Paraben Free and Dermatologically Tested. – Delilah

 photo P1010451_zpsc1gzucez.jpg

 photo P1010452_zpsaodq2lhy.jpg

Hij ziet er al mooi uit in de verpakking; rosé goud met een mooi marmeren effect. Echt wel een mooi product om naar te kijken, zeker even een blik waard. Ik vind de kleuren combinatie ook wel tof, samen smelten ze tot een zachte rosé gouden/gouden kleur. Heel zacht en redelijk shiny. Ik moet zeggen dat hij in eerste instantie in de swatch nou mij niet echt enthousiast maakte. Ik vond hem redelijk gedempt, ik hou toch wel van een wat meer heftige highlight, zeker nadat ik alle enthousiaste reacties en reviews had gelezen. Teleurgesteld heb ik het product dan ook eventjes links laten liggen.

 photo P1010450_zpsu6sxhwhs.jpg

 photo Delilah_zps3co942ef.jpg

Totdat ik hem ging testen op mijn jukbeenderen, toen pas was ik echt onder de indruk; wauw wat een prachtige en mooie glans. Moeiteloos en fris, niet te heftig en gelukkig zeker niet te subtiel! Echt eentje om verliefd op te worden, en dat werd ik! Ook is hij erg zuinig in gebruik, wat wel mag want je betaald €45,00 voor dit grapje. Wees niet te judgemental over een eerste swatch heb ik geleerd bij dit product, want hij pakt echt perfect uit op mijn huid, erg fijn in gebruik en ik draag hem dan ook erg graag! Zeker een onbekender merk met een fantastisch product!

 
Comments

Ik kan het effect op je gezicht niet zo heel goed zien.. toch weet ik dat dit een heel erg mooie highlighter is, omdat ik hier al vaker een review over heb gelezen. Gek hè, dat je door een swatch wat teleurgesteld kan zijn en het product eenmaal aangebracht erg mooi is :-)!
Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: I love Netflix tagMy Profile

Ik ken dit inderdaad niet, maar hij ziet er subtiel uit! :) Ik denk alleen dat ik niet zoveel geld er aan zou besteden!
Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Fizz nagellakdrogerMy Profile

Prachtig! Ik ken het merk Delilah niet, het ziet er wel luxe uit
Manon onlangs geplaatst…NYC | Get It All Lip ColorMy Profile

Oeh wat een mooie blush is dit zeg. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar hij ziet er echt goed uit!
Nicole onlangs geplaatst…MAC Mineralize Moisture FoundationMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge