Charlotte Tilbury Bar of Gold

 photo P1010817_zpsfnvyyx1m.jpg

Ik heb dat moment iets te vaak, dat ik denk; ‘wow, dat product dat moet ik hebben!’. Dit was ook het geval met het product in de review van vandaag. Maar aangezien ik stiekem ook heel veel geld uitgeef aan andere dingen dan make-up stond dit plaatje iets lager op mijn lijstje als we het hebben over financiële middelen. Gelukkig was daar mijn reddende engel in de gedaante van mama die hem toevallig voor haarzelf gekocht had! Yes! Dat betekende uitgebreid testen en reviewen voor mij, en het product binnen handbereik hebben mocht hij fantastisch zijn! 

 photo P1010812_zpsojlq77u5.jpg

 photo P1010811_zpsxbduvkj2.jpg

De verhelderende kracht van mijn klassieker, de Bar of Gold, zorgde ervoor dat deze snel uitverkocht toen het net lanceerde. Nu is het terug, in een prachtige NIEUWE verpakking. Zo veel meer dan een simpele highlighter. Eén veeg van deze prachtige, vergulde, fijne poeder zal jou gelijk de glamour van een “Bond Girl” geven. Het heeft de transformerende kracht die de glansloze en doffe huid doen liften. Deze licht reflecterende highlighter creëert gevormde en vergulde junkbeenderen en een stralende en glanzende huid in slechts vijf zachte bewegingen. Gebruik de highlighter op de junkbeenderen, tempels, neus, boven de lippen en op de decolleté. De toevoeging van de luxueuze “Pure Gold Pearls” verlichten de huid en halen de focus weg van imperfecties, om de illusie te geven dat jouw huid gebadderd heeft in kaarslicht. – Bijenkorf

 photo P1010818_zpsls9x8cci.jpg

 photo P1010815_zpsa1tmoxmb.jpg

Mijn portemonnee slaakte een soort van noodkreet toen duidelijk werd dat Charlotte Tilbury nu gewoon verkrijgbaar is bij de Bijenkorf. Hou je hart vast, want dit geintje met Pure Gold Pearls kost je gewoon €40,- voor maar een paar gram, een kartonnendoosje en een kleine verpakking. Nu volgen een aantal, naar mijn mening, overtuigende argumenten waarom je hem toch moet kopen. Allereerst omdat dit een highlighter is die ik nog niet eerder heb gezien, ten tweede omdat het design gewoon te leuk is en ten derde omdat ik het zeg.

 photo P1010820_zpsowhvabg6.jpg

 photo PicMonkey Collage_zpssljlrdpe.jpg

Nee, even serieus, wat deze highlighter werkelijk zo fijn maakt is dat hij gewoon de gehele dag, van 08.00 uur tot 22.00 uur op mijn jukbeenderen heeft lopen shinen. Hij heeft het bijzondere van Albatros (die zie je links op de swatch en deze rechts) en Soft & Gentle (als gouden variant) gecombineerd. Uniek, goud, maar ook verfrissend! Hij is elegant, maar ook flitsend. En hij is fantastisch op te bouwen waardoor je zelf kan beslissen of je voor een frisse opslag of discobal gaat. Voor de prijs hadden ze best een verpakking van iets anders dan karton mogen maken, maar hij is zuinig in gebruik en glimt als een malle. Ik vind het werkelijk waar een toevoeging aan mijn (sorry mam) stash! Zeker even het swatchen waard als je er bent.

 
Comments

Ik heb al heel veel goede, enthousiast reviews gelezen over dit product. Het is natuurlijk ook een plaatje! Hoe tof dat je moeder hem kocht en jij hem nu maar mooi kunt reviewen. Fijn dat hij zo lang blijft zitten :-)!
Femke onlangs geplaatst…Wishlist: apparatuur (voor blog)My Profile

Oh…. hier ben ik toch wel even stil van ♥ Wat een beauty. En die prijs, ach.. moet kunnen een keertje toch? Serieus, die shine is too DIE for.
Evelien onlangs geplaatst…Let’s Shop: LazodaMy Profile

Oef, wat heb je toch geluk met je moeder! Ik had andere horen zeggen dat de verpakking vrij fragiel aanvoelt voor de prijs, maar he, verpakking is verpakking. Het gaat om de binnenkant! Hij ziet er prachtig uit! :D
Floortje onlangs geplaatst…Kiko – 318My Profile

Dat karton hadden ze voor die prijs wel mogen veranderen inderdaad. Gelukkig is de inhoud wel erg mooi!
Jana onlangs geplaatst…NYX lipproducten: Butter Glosses en Jumbo Lip PencilMy Profile

Wauwie, heel mooi! De verpakking had ik voor die prijs ook graag wat luxueuzer gezien, maar de highlighter zelf maakt het wel goed
Griet onlangs geplaatst…ON MY SPRING WISHLISTMy Profile

Oh wauw. Ik ben echt helemaal onder de indruk. Wat een parel is dit!
Nicole onlangs geplaatst…Update Time: Taking A Short BreakMy Profile

Waaaauw, wat een mooierd! Al moet ik zeggen dat ik de verpakking wel echt afschuwelijk vind. Net wat je zegt.. voor die prijs hadden ze daar wel iets aan mogen doen.
Justine onlangs geplaatst…Het leed dat afstuderen heet #1 – Wa’n ellendeMy Profile

Hele mooie highlighter!!

Leave a Reply

CommentLuv badge