Chanel Perles et Fantaisies

 photo P1010676_zpsyrhkyll8.jpg

Ja jongens, we hebben een primeurtje hier hoor, het koste wat bloed, zweet en tranen van mam’s kant, maar we hebben de Chanel Perles et Fantaisies die pas veel later in Nederland verkrijgbaar zou zijn. Mama moest hem gewoon hebben en het duurde even, van site naar site, maar eBay bood uitkomst. En ik kreeg de kans om hem even uitgebreid te kunnen testen, dat liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan. Hij is echt schitterend van patroon en echt een genot om naar te kijken, dus kijk vooral ook lekker mee naar de plaatjes! Vandaag dus de review van de Chanel Perles et Fantaisies highlighter. 

 photo P1010682_zps7plmiuzl.jpg

This exclusive palette lights up the complexion with delicate pink and luminous white shades. An embossed design resembles stands of pearls. – Chanel

Mama en ik werden verliefd op het mooie patroontje, de pareltjes en het Chanel symbooltje deden mij denken aan de kettingen die ik als jong meisje in alle bladen zag en die ik ook allemaal wilde hebben. Inmiddels weet ik wat die krengen kosten en vind ik het wel prima. Maar mijn jeugddroom zit iets betaalbaarder (iets betaalbaarder) verwerkt in een highlighter is natuurlijk een groot feestje!

 photo P1010690_zpsmurfrq8j.jpg

 photo P1010684_zpsneixm13b.jpg

De highlighter bestaat uit twee delen die samen natuurlijk het mooiste resultaat geven. De witte kant is koel en lekker bleekjes, de roze kant heeft een wat warmere toon. De witte kant is het meest gepigmenteerd en heeft daarom ook de overhand. Hierdoor is hij echt perfect voor meiden met een lichter huidje, voor meiden met een wat donkerdere tint is hij waarschijnlijk te flets. Het feit dat er maar 8,5 gram in dit product zit is natuurlijk pure diefstal, maar mijn hartje klopt gewoon heel erg hard voor limited edition Chanel poeders met een patroontje. #sorrynotsorry

 photo PicMonkey Collage2_zpss9dglufn.jpg

In gebruik is hij fijn, hij sluit goed aan bij mijn lichte huidje. Hij is niet heel intens maar geeft wel die fijne glans die je van een highlighter verwacht. Hij is licht en aan de koele roze kant, persoonlijk hou ik toch meer van de wittere/warmere tinten. Zeker nu er niet veel zon is maakt dit kleurtje mij nog ietsje bleker. Maar ja, dit plaatje is ook fijner om naar te kijken dan te gebruiken. Eerlijk is eerlijk.

Verkrijgbaar vanaf voorjaar 2016, waarschijnlijk gaat hij rond de €50,- kosten.

 
Comments

Oh wauw dit vind ik echt zo een mooi product! De glans ook. Echt prachtig!
Nicole onlangs geplaatst…Maybelline Colorshow Blush’Em Duo BlushesMy Profile

Jemig, wat ziet dit palette er mooi en luxe uit! Jammer alleen dat er geen twee tinten zijn waardoor de wat donkere huidjes er ook wat aan kunnen hebben..
Fleur Sophia onlangs geplaatst…Mijn nieuwe, ietwat gekke, lipstick blouseMy Profile

Oh wauw wat een prachtig palette! Bijna zonde om te gebruiken hihi
Anouk onlangs geplaatst…HOTSPOT: LUNCHEN BIJ TEA LAB ROTTERDAMMy Profile

Ziet er super uit zeg wauw!
Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…H&M MONO OOGSCHADUWS REVIEWEN + SWATCHESMy Profile

Wat een uiterlijk maar wat jammer dat het mooier is om naar te kijken, zeker qua prijs!
Mariëlle onlangs geplaatst…Kruidvat shoplog februari 2016My Profile

Wauw so pretty !
Manon onlangs geplaatst…Mac Lipstick | Hot GossipMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge