Bobbi Brown | Surf & Sand Palette

 photo IMG_6150_zpsfccb9339.jpg

Before you judge me, het is een prachtig palette, en ik kon de verleiding niet weerstaan. Ja, €75,- uitgeven aan een palette met 8 kleurtjes (dat is inderdaad bijna €10,- per kleurtje) is een beetje teveel van het goede. Maar toen ik dit palette zag kon ik geen kant meer op. Dit zijn precies de kleurtjes en de tinten waar ik zo verliefd op ben. En zodoende ligt hij nu te schitteren op mijn kaptafel.

 photo IMG_6145_zps0eaf8fd3.jpg

 photo IMG_6149_zps9a34a570.jpg

Tja, ik moet toegeven dat ik zelf ook wel even twijfelde toen ik hem swatchde, ik dacht namelijk eerst dat twee kleuren gewoon niet goed gepimenteerd waren, en daar pas ik voor. Maar na wat research snapte ik dat het ging om twee topcoats, deze kleuren zijn dus te gebruiken als een zachte highlighter, maar ook als topcoat bovenop een andere kleur. Zo kun je deze iets meer diepte geven. Ik heb gekozen voor het Sand Eye palette met de neutrale tinten, er is ook het Surf Eye palette waar wat meer kleur in zit.

 photo IMG_6153_zpsf9d0c2f8.jpg

 photo IMG_6152_zpsef3f9350.jpg

Het palette bevat de volgende kleurtjes, op de foto te zien van links naar rechts en van boven naar beneden:
Pale Cream – Dit is een matte kleur, een soort zachte porseleinkleur die ietjes geler en lichter is dan mijn eigen huid.
Blazing Star – Dit is één van de topcoats, en persoonlijk mijn favoriet want bij lijkt een beetje op een opaal met alle verschillende glitters die er in zitten.
Gold – Dit is nog een topcoat, deze heeft minder diepte dan Blazing Star maar heeft wel fantastisch mooie gouden shimmers.
Bikini Bronze – Echt een typische bronzen kleur, heeft een hele mooie metallic finish en glimt als een malle.
Frappe – Yes, meer matte tinten, ik vind dit palette echt een topcombinatie van matte, shiny en metallic kleurtjes. Frappe is een koffie-met-veel-melk kleurtje!
Sand – Meer matte tinten, Sand is een matte tint met een iets diepere kleur dan werkelijk zand.
Golden Copper – Heel erg diep bronze, dit is echt mijn favoriet van allemaal, wat een fantastische kleur is dit om mee te spelen!
Saddle – Niet donkergrijs maar ook niet donkerbruin, deze matte tint zit er precies tussenin en zorgt ervoor dat je wat meer diepte en smoky-ness kan toevoegen.

 photo IMG_6151_zps8fe0a989.jpg

 photo IMG_6154_zpsb3b8d780.jpg

Het palette is enorm handzaam, het heeft een beetje het formaat van een iPhone. Het heeft een sterke magnetische sluiting en een grote spiegel. Hierdoor is het ook een erg makkelijk palette om mee te nemen. Ik had hem mee op vakantie en gebruikte hem elke dag. Heel makkelijk om even met de topcoats een mooie highlight te maken. De matte kleuren waren perfect voor elke dag en de metallic kleuren voor de uitstapjes. Ook heb ik Saddle regelmatig gebruikt als eyeliner. Perfecto!

 photo IMG_6157_zps95374cb7.jpg

 photo IMG_6158_zps4f5bcffc.jpg

De swatches, met daaronder nog even de twee topcoats in goed licht gefotografeerd. Ik ben heel erg tevreden over dit palette. De kleuren zijn echt helemaal top, prima pigment en je kan er alle kanten mee op! Vind ik het de €75,- waard? Ja en nee. Aan de ene kant is het een fantastisch palette, maar zo’n dikke €25,- duurder dan een Naked palette, die in mijn ogen dan weer veel meer variatie bieden. Al is dit een hele leuke toevoeging aan mijn stash die ik nu al met veel plezier heb gebruikt.

 photo IMG_6173_zps5671ac48.jpg

 photo IMG_6174_zps059baca1.jpg

Dit is de look die ik er het liefste mee maak, ik gebruik Blazing Star in de binnenste ooghoeken, Pale Cream en Frappe op het bewegend ooglid met Saddle in de crease. Saddle blend ik dan met Golden Copper uit. Echt een makkelijke look die fris en naturel oogt!

Bobbi Brown Surf & Sand – Sand Style Palette – €75
Verkrijgbaar bij Douglas

 
Comments

Ik ben echt gek op dit palette hij is echt prachtig x

Het is een prachtig palette, maar op een of andere manier vind ik de pigmentatie van de lichtste kleuren niet echt geweldig… Toch zeker niet voor die prijs! :-)

Het ziet er goed uit maar ik koop liever wat meer voor 75 ;-)

Leave a Reply

CommentLuv badge