Aphro Celina, het resultaat

 photo P1020081_zpsifvx6cyc.jpg

De afgelopen weken heb ik het Aphro Celina wimperserum lekker getest, en vandaag laat ik de resultaten graag aan jullie zien! Willen jullie weten wat het product precies inhoudt, dan kun je het artikel hier lezen. In kort is het een serum wat er voor zorgt dat je wimpers langer en voller worden. Of dat is gelukt kun je vandaag aan de voor en na foto’s ontdekken! 

 photo PicMonkey Collage_zpsbgz5ei2i.jpg
Mijn wimpers voordat ik aan de slag ging met Aphro Celina.

Ik vond het eerst wel even een beetje spannend om met een kwastje ’s avonds voor het slapengaan een serum op mijn wimperrand te smeren. Ik was bang dat het in mijn ogen zou prikken of dat ik er last van zou krijgen. Gelukkig was dit totaal niet het geval, en binnen no-time zat het ook goed in mijn avondroutine! Toen ik de foto’s van het na effect zag was ik een beetje verbaasd, ik vond het effect namelijk veel drastischer dan op de foto’s te zien was. Daarom heb ik ook nog even wat foto’s toegevoegd met mascara, dan kun je echt zien hoe lang mijn wimpers wel niet zijn. En dat waren ze voorheen echt niet!

 photo PicMonkey Collage_zpspbnm8boy.jpg
Mijn wimpers na ongeveer een maand gebruik makend van Aphro Celina.

Je ziet vooral bij de eerste foto’s (voor het gebruik) dat mijn wimpers direct omhoog krullen en dat bij de tweede foto’s (na het gebruik) wat meer lengte hebben voordat ze omhoog krullen. Ook zien ze wat voller en wat gezonder naar mijn mening! Ik heb nooit hele volle wimpers gehad dus vind het wel fijn dat ze niet iets voller zijn. Ook merk ik dat ik sneller tevreden ben met mijn eigen wimpers en minder snel naar nepwimpers grijp.

 photo PicMonkey Image_zpsfhzfuuiq.jpg
Het effect na het gebruik van Aphro Celina met mascara.

Op de bovenste foto’s vind ik dat je het effect pas echt goed ziet, mijn wimpers zijn echt lang. Ik heb hier mijn favoriete mascara gebruikt, Chanel Le Volume (review). Ik ben echt tevreden over dit effect. Ik ga mijn wimpers nu weer even laten afkicken wat ik ga binnenkort het Realash serum gebruiken. Hier zal ook een artikel overkomen, maar ik zal daarin ook de twee verschillende merken vergelijken voor jullie.

Aphro Celina – €49,90
Verkrijgbaar via hun website

Producten ontvangen ter review.

 
Comments

Ohh wat zijn je wimpers mooi lang <3 Echt super spul dus!

Leave a Reply

CommentLuv badge