Tiffany & Co. Arrow Pendant

Ik heb een liefde voor Tiffany & Co. ik kan er niks aan doen maar hun sieraden; het strakke en simplistische design, maken mij altijd een beetje blij! Ik besloot dat het wel eens tijd werd voor een nieuw sieraad. Mijn “Return To Tiffany’s” hartje had ik gekocht toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren, mijn “Atlas” ring toen ik van mijn oma wat geld had gekregen en dit was een mooi moment om te investeren in de Tiffany & Co. “Arrow Pendant”, ontworpen door Paloma Picasso. 

Een pijl staat voor vooruitgang, en met het licht op allerlei zaken die er in 2016 alleen al hebben plaatsgevonden leek mij dit ook wel een symbolische betekenis hebben. 2 jaar geleden zag ik hem al en vond ik hem al schitterend, dus het was tijd om hem werkelijk aan te schaffen. De ketting is aan te passen en kan op ongeveer 16″ of 18″ gedragen worden. Persoonlijk draag ik hem op 18″ (dan kan desnoods mijn “Return to Tiffany’s” erboven gedragen worden). Het is een sterling silver en elegant design.

Among Paloma Picasso’s most beloved collections, her Graffiti jewellery fuses influences as disparate as schoolgirl scribblings and urban street art. Handwritten expressions of love are both intimate and luxurious rendered in warm gold, cool silver and the fiery brilliance of Tiffany diamonds. – Tiffany & Co. 

Paloma Picasso is eigenlijk voornamelijk bekend om haar sieraden collectie bij Tiffany & Co., maar ze is natuurlijk ook de dochter van Pablo Picasso. Ze is een Frans-Spaanse zakenvrouw en mode ontwerpster. Het komt uit de Graffiti collectie, de twee xx-jes op het einde van de ketting moeten twee kusjes voorstellen. De collectie heeft simpele lijnen en naast de pijltjes heeft de collectie sieraden waar ‘x0x0’ in voorkomt en het woordje ‘love’. Een liefelijke en wat meer moderne collectie maar alsnog met mooie, elegante strakke lijnen.

Ik ben heel erg blij met mijn ketting en de betekenis die er voor er mij persoonlijk voor staat. Het is een sieraad waar ik over heb nagedacht en waar ik ook oprecht blij mee ben. Na een sieraad van Tiffany & Co. gekocht te hebben in Amsterdam en Parijs was het leuk om nu weer wat te kopen in Berlijn, een bijzonder en tof moment altijd.

Tiffany & Co. Arrow Pendant – €220,-
Verkrijgbaar online of in de winkels

 
Comments

Hij is echt prachtig! Wel een beetje duurtjes, maar dan heb je wel echt iets heel moois

die is cute :D
femketje onlangs geplaatst…Look – The Best Is Yet To Come.My Profile

Oh wauw wat prachtig!
Natiza onlangs geplaatst…Stap voor stap // ooglookMy Profile

Hi Eline, ik zie dat je van kleine hangertjes houdt. Misschien zijn de sieraden bij Marington iets voor je: https://www.marington.nl/mode/sieraden.

Leave a Reply

CommentLuv badge