Swatch GW169

 photo P1020501_zpsexxfjmyx.jpg

Ik begin eindelijk het nut van verschillende horloges te snappen. Ik droeg altijd hetzelfde horloge bij elke outfit, het was een heel klassiek horloge wat nu totaal niet meer bij mij past. Al mijn sieraden zijn heel basic en met simpele, strakke lijnen. Ik vond een horloge wat daar perfect bij paste, en van een van de merken die ik vroeger heel erg graag kocht (whatsup macaron-horloge). 

 photo P1020504_zpsyxgectdb.jpg

Ik heb gekozen voor een horloge met een maritiem thema! Natuurlijk omdat ik boot van mijn achternaam heet, maar ook omdat ik goud, wit en donkerblauw hele mooie kleuren vind. Het heeft iets chiques en iets stijlvols. Wat ik mooi vindt aan Swatch is dat het gebruik maakt van hele strakke lijnen en veel designs die of heel tijdloos zijn, of juist heel erg temporary. Toch wel een van de meest speelse merken op het gebied van horloges op dit moment naar mijn mening.

Ik draag hem erg graag tijdens het werken, het is een soort rubberen bandje wat er voor zorgt dat hij makkelijk schoon te houden is en niet snel kapot gaat. Ik werk natuurlijk op evenementen met kinderen, dus het moet tegen een stootje kunnen maar ik moet ook ter alle tijden in de gaten kunnen houden hoe laat het is en of we nog op schema lopen. En nu heb ik een leuk horloge wat ik weer erg leuk kan dragen bij een groot aantal boekingen, zeker onze My Pirate Party’s. Haha!

 photo P1020506_zpsu1smqn6r.jpg

Ik vind het leuk dat dit horloge niet per se een herenhorloge of een dameshorloge is. Ik vind Swatch een merk wat leuke horloges heeft, zowel vrouwelijk, mannelijk als unisex. Deze hangt er een beetje tussenin. Voordeel van Swatch is dat ze budgetvriendelijk zijn, erg leuke designs hebben maar ook zeker van goede kwaliteit zijn. Dus ben je op zoek naar een leuk horloge voor er bij, of wil je gewoon een horloge maar er niet te veel geld aan kwijt zijn, kijk dan zeker even tussen de horloges van Swatch!

Swatch GW169 – € 55,00
Verkrijgbaar op Horloge.be

Artikel tot stand gekomen door een samenwerking.

 
Comments

hij ziet er wel erg gaaf uit :D
femketje onlangs geplaatst…Look – Sad Clown/Pierrot – HalloweenMy Profile

Ziet er wel gaaf uit, alleen zelf zou ik zoiets nooit dragen
Manon onlangs geplaatst…Budgettopper | Figenzi Ma Richesse Eau De ParfumMy Profile

Ahh wat is hij leuk zeg! Heeel gaaf.

Oeh, die ziet er leuk uit! :)
Alexandra onlangs geplaatst…Mysterious SiblingsMy Profile

Heel leuke horloge!!! Die zou ik ook wel willen :-D

Leave a Reply

CommentLuv badge