Obsessions lately.

 photo Schermafbeelding 2015-02-01 om 16.47.59_zpsbvvuugtk.png

Ik heb periodes waarin ik helemaal los ga en al mijn energie richt op 1 ding. Vroeger had ik een periode waarin ik alleen maar hele lichtroze lipgloss kocht, don’t judge me, ik was 12. Tegenwoordig zijn dat gelukkig iets andere dingen, en deze kleine obsessies veranderen ook per aantal maanden. In Obsessions Lately vertel ik wat mijn laatste obsessies zijn; wat ik veel koop, wat ik graag draag en wat mij bezighoudt. 

Ondergoed
Ondergoed kan ik serieus blijven kopen, vroeger wilde ik altijd mooie push-up beha’s hebben. Tegenwoordig zweer ik bij mooie sportbeha’s met fantastische achterkanten. En, wat ik net heb ontdekt; Mesh Beha’s; beha’s zonder werkelijke cups maar wel met een mooie vorm. Staat fantastisch onder een licht doorschijnend shirtje en ze zitten gewoon duizendmaal meer comfortabel. Onderbroeken blijf ik overigens ook kopen, ik kan slecht langs een Hünkemöller lopen maar ook bij de H&M sta ik regelmatig bij de kassa met onderbroeken.

Rode lipstick
Zo veel rode lipstick draag ik helemaal niet, maar ik kan elke dag een andere rode lipstick dragen voor een maand lang. En dan overdrijf ik echt niet. Rode lipstick heeft gewoon een echte aantrekkingskracht op mij. Daarbij is het wel iets wat ik graag draag bij speciale gelegenheden. Lief vind het gelukkig erg mooi staan, en dat terwijl mannen dat normaal toch minder vinden als je iets op je lippen hebt.

Facebookgroepen waar dingen gratis worden weggeven
Wil je een keertje goed lachen, ga dan naar je lokale Facebookgroepen waar dingen gratis worden weggegeven. De ene helft is heel serieus, en de ander heeft het gewoon niet begrepen. Wil je een beetje een beeld hebben wat ik bedoel, kijk dan op de Facebookpagina ‘Ik bied de helft‘, you can thank me later. Glaasje wijn en popcorn erbij en je hebt een prima avond!

Comfort clothes
Ja, dit is heel wat anders dan comfort food maar het resultaat is hetzelfde. Ik wil het liefste de gehele dag leggings, dikke truien en warme sokken aan. Maar ben wel altijd op zoek naar de meest fashionable variant van deze comfort kleding. En dat is natuurlijk niet mogelijk, haha! Vandaar ook mijn obsessie met mooie sportbeha’s, hoort allemaal bij de ‘I want to be comfy but I want to be fashionable’ debacle.

Wat is jouw laatste obsessie?

 
Comments

Hahaha die Facebook groep, ik moet toch wel even lachen nu! En wat betreft rode lipstick, ik heb precies hetzelfde. En nee, het staat me niet eens. Ze zien er gewoon zo mooi uit! <3
Denise onlangs geplaatst…What did I do? #21 – Blog twijfels, vakantie en gelukMy Profile

Mijn laatste obsessies zijn kanten bh’s (je weet wel, gewoon van die topjes eigenlijk) en lezen.
Dina onlangs geplaatst…DIY: je eigen font makenMy Profile

Haha leuk geschreven en tof om te lezen. Ik ben ook even into comfy clothes. Niets fijner dan dat <3
Justine onlangs geplaatst…Spam je blog & Instagram – #1My Profile

Leuk om dit zo te lezen! Ik bied de helft vind ik zelf ook een geweldige pagina, lig altijd helemaal dubbel als er iets word geplaatst. Mijn obsessies van de laatste tijd zijn kleding en lipsticks.
Beau onlangs geplaatst…Victoria’s Secret Body Mist – Endless LoveMy Profile

Haha die Facebookgroep is echt geniaal! Echt iemand die een pakje zalm wil verder verkopen omdat het ‘blijkbaar vis is’ XD
En ik heb gewoon een lipstickobsessie tout court, geen rode, gewoon allemaal… ;-)
Julie onlangs geplaatst…Julie | BFF Valentine’s DayMy Profile

Hahaha die Facebookpagina is echt geniaal :D
Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Lisa’s Life: Januari ’15My Profile

Hahaha die facebookgroep kende ik niet ik ga daar eens naar kijken hoor.

Leuk artikel! Ik ben zelf de laatste tijd helemaal geobsedeerd door mijn Semi-Sweet Chocolate Bar palette van Too Faced; ik probeer altijd om mijzelf te dwingen om ook mijn andere paletten te gebruiken, maar sinds ik dit palette heb gebruik ik hem 9 van de 10 keer haha. Ik ga zo eens naar die Facebookgroep kijken, ik had er nog niet van gehoord! :)
Kirsty onlangs geplaatst…Reactie op My Week in Photos #25 door ManonMy Profile

Aaah nu ben ik heel erg benieuwd naar die Mesh beha’s! Dat klinkt echt geweldig :)
Claudia onlangs geplaatst…Kleur je haar met PrimarkMy Profile

oooh leuk artikel!
rode lipsticks, I’m a sucker for ti

liefs
Karlien
Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Trend – Layered NecklacesMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge