MoodieZ | Mindstyle magazine voor jongeren + WIN!

 photo IMG_6627_zpsd9a17155.jpg

Een tijdje geleden vroeg MoodieZ Magazine mij of ik kennis wilde maken met hun magazine. Ja, graag! Mijn zusje was al fan, maar ik was ook benieuwd naar dit magazine gericht op mindstyle, speciaal voor jongeren. Vaak vindt ik magazines gericht op mindstyle nog iets te ‘zwaar’, MoodieZ biedt hiervoor een oplossing!

 photo IMG_6628_zps7a722247.jpg

Volgens zusje Sophie: Eindelijk een filosofisch blad voor jongeren!

Na mijn vakantie lag hij op de mat en de laatste paar weken heb ik steeds een stukje gelezen om het magazine even te leren kennen. Ik merk dat het een erg rustgevend blad is om te lezen, fijne positieve instelling en vooral ook heel origineel, zulke bladen bestaan nog niet voor jongeren!

Winning!
Van MoodieZ heb ik niet 1 exemplaar, maar liefst 2 exemplaren gekregen. Eentje om zelf door te pluizen en eentje voor één van jullie! Superleuk en vooral heel erg lief van ze, spread the joy! Wat moet je doen om er eentje te winnen? Heel simpel, volg mij op Bloglovin’ en like dit artikel! Laat natuurlijk ook even in de reacties achter dat je meedoet en je e-mailadres in het daar voor bestemde vakje. De winactie loopt een week en op 17 september stuur ik misschien wel een exemplaar naar jou op! Dan kun jij ook met een kopje thee erg genieten van dit blad!
 photo Naamloos_zps3df3646d.png

 
Comments

Wat een gave winactie! Ik heb wel vaker van MoodieZ gehoord, lijkt me een tof tijdschrift :-) Ik volg je op Bloglovin en like het bericht!

Ah wat een fijn artikel, superleuk om te zien <3

Ik vind MoodieZ magazine erg leuk!

Klinkt als een leuke magazine!

Leuk magazine.
Liefs, xxx

Moodiez is echt leuk om te lezen!

Heerlijk blad is dit! Alles is zo fijn en duidelijk uitgelegd. Ik vind de onderwerpen ook erg interessant :)
Ik doe ook graag mee aan de winactie!

Dat is zo’n leuk en vrolijk huis! Ik maak graag kans (:

Ik kende het niet, maar lijkt me een tof magazine. Ik doe graag mee aan de winactie :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge