How to entertain your monster

 photo P1010867_zpshtxkihia.jpg

Mijn hond is een sloper en verliefd op eten. Daarbij is ze ook nog eens lastig te entertainen; hoeveel je ook met haar loopt, doet of speelt, ze wilt altijd meer! Huisdierplein was uiteindelijk degene die de oplossing bood! Het merk Kong verkoopt bijna onverwoestbaar speelgoed voor honden, en dit leuke speelgoed kun je ook nog eens vullen met een leverpastei. Ideaal voor mijn altijd hongerige sloper! Toen het pakketje binnenkwam heeft ze eerst het karton uitvoerig kapotgemaakt (dit is vaste prik bij pakketjes), en daarna kon het beginnen met de pret! 

 photo P1010870_zpsizxjwmcd.jpg

 photo P1010876_zpshvengali.jpg

 photo P1010880_zpswdjh643s.jpg

 photo P1010883_zpsknzcd8mk.jpg

Het werkt heel simpel eigenlijk, als je bent uitgespeeld met de Kong bal zit er een gat in het midden, in dit gat kun je de leverpastei smeren (deze is ook speciaal van Kong en helemaal diervriendelijk). De kong wordt wereldwijd gebruikt door politie, drugs en militaire K-9 teams, verdedigingshonden en competitietrainers. Daarbij is het ook nog eens erg goed voor de tanden van een hond om lekker te kauwen! De leverpastei heeft een handige doseerknop waardoor je het makkelijk in de Kong kan spuiten. Zoals de foto’s het misschien al verraden heeft ze het goed naar haar zin!

 photo P1010881_zps997nx3wx.jpg

 photo P1010889_zpsnhiztp3s.jpg

Inmiddels is het vaste prik dat wanneer ik thuis ben bij Snoet dat ze al bijna aan komt lopen met de Kong, dan kan ze namelijk weer even lekker prutsen! Dit is echt een grot succes want ze is echt wel even geconcentreerd bezig met de Kong! En natuurlijk is het ook nog eens een lekkere snack, ideaal voor monstertjes zoals die van mij!

Kong Extreme Zwart – €11,95
Kong Stuff n Paste lever – €7,95
Verkrijgbaar bij Huisdierplein

Producten ontvangen ter review

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply

CommentLuv badge