Grootste ergernissen in het verkeer

 photo AAFAFE8A-B88A-4ECB-A23C-A85AC4AA5947_zpszzhvw4va.jpg

Ik ben een vlotte rijder al zeg ik het zelf, ik rijd liever 5 kilometer te snel dan 1 kilometer te langzaam. Zachtjes uitgedrukt. Ik rij dagelijks, en vind rijden in mijn autootje ook echt heel erg leuk! Volgens mijn vriend kan ik enorm goed bitchen op het verkeer en iedereen die er aan deelneemt. Vandaag deel ik daarom mijn grootste ergernissen in het verkeer. Ik ben ook heel erg benieuwd waar jullie je echt aan kunnen ergeren. 

  • Ik vind iedereen die sneller dan mij rijdt een complete maniak, iedereen die langzamer rijdt vind ik overigens een enorme sukkel.
  • Mensen die zijn vergeten dat er ook een richtingaanwijzer zit op een auto zit, op het allerlaatste moment remmen en ergens een random weg in slaan.
  • Fietsers en voorrang. Alleen omdat je toevallig de hersenen hebt gevonden om je hand in de richting van je bestemming te laten wijzen betekent niet dat je voorrang hebt.
  • Fietsers in Amsterdam, are you kidding me? Dit behoeft geen eens uitleg.
  • Mensen die van links komen en dan boos worden dat je de voorrang neemt waar je recht op hebt.
  • Als je net lekker in je flow zit op de snelweg, met niemand voor je en niemand achter je, en dat toch nog even een sukkel vlak voor je invoegt (20 kilometer langzamer dan toegestaan) terwijl hij nog lang niet in de buurt was van die vrachtwagen.
  • En dan ook nog lekker lang links blijven hangen.
  • 45 kilometer wagentjes die op 80 kilometer wegen rijden. Wil je graag gehaat worden door je mede-weggebruikers of hoe zit dat?
  • Auto’s die in je kofferbak gaan zitten, daardoor ga ik absoluut niet sneller rijden, integendeel. Daarbij rijd ik waarschijnlijk al netjes door, dus je doet maar even 5 seconden rustig aan. Ik geef je heus wel de ruimte.
  • Als je niet mag bitchen van je vriend tijdens het rijden. (Haha, sorry schatje).

Wat irriteert jou het meest in het verkeer?

 
Comments

Bumperklevers heb ik een hekel aan, zeker degene op de meest linkse baan die op je bumper gaan zitten, terwijl je aan het inhalen bent, en geen mogelijkheid heb op weer naar rechts te gaan, vreselijk! Ik tik dan meestal heel zacht even mijn rempedaal aan, zodat mijn remlicht aangaat. Meestal hebben ze het na een paar keer wel door dat ik het niet prettig vind en dat ik wil dat ze afstand houden.

Haha, ik herken me in bijna alle punten.. vooral in de laatste ;-)!!
Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: Nederland!My Profile

Heel herkenbaar! Ik erger mij trouwens ook aan fietsers die helemaal geen hand uitsteken of mensen die links bij een stoplicht staan en dan zo langzaam optrekken dat je beter rechts had kunnen blijven staan.
Nicky onlangs geplaatst…Nagelverzorgings routine Zomer 2015 ♥ VideoMy Profile

Hahaha heel herkenbaar. Vooral dat richtingswijzer aanhouden, come on!
Anita onlangs geplaatst…H&M loves Music: FoxesMy Profile

Oh zeker wel heel wat punten die herkenbaar zijn…

ik heb een hekel aan dat 45 km autootje, moet verboden worden hahahahaha
Manon onlangs geplaatst…E.L.F. Smudge PotMy Profile

Hahaha, ooh, ik herken mijzelf wel in sommige punten, ik doe vrolijk met je mee! Ik kan mij trouwens ook nog wel herinneren dat ik toen in Apeldoorn bij je in de auto zat en toen zat je ook de hele tijd te ‘bitchen’ op iedereen in het verkeer (ook nog eens omdat dat defilee toen was) haha!

xx
Alexandra // ILUMUOTI onlangs geplaatst…Polette Sunglasses & International Giveaway!My Profile

Hahahaha, mensen die bij mij in de auto zitten hebben het zwaar soms ;-) x

Hahaha, leuk artikel. Ik bitch ook altijd in de auto, maar dan als bijrijder :’)!

Leave a Reply

CommentLuv badge