Gepersonaliseerde Starbucks Beker

 photo P1010577_zpsnt4tw3iy.jpg

Het is wel een beetje de ultimate white girl thing, een gepersonaliseerde Starbucks beker. Maar alsnog moet ik hem hebben en bestellen! Niet alleen omdat hij nou zo Instagram-waardig is, maar ook omdat ik natuurlijk één van de allergrootste thee-leuten ever ben! Ik zag hem op het Instagramkanaal van Suzanne en toen moest ik hem wel bestellen! Hij is van ByMoise, een webshop die ik voorheen nog niet kende maar die echt een aantal hele toffe items hebben! 

 photo P1010578_zpsm0x8kfgm.jpg

Je kan kiezen uit de kleur van de beker (van groen, tot roze, tot goud) en de tekst onder de opdruk (tea, coffee, hot stuff, etc.), en natuurlijk kun je je eigen naam toevoegen, wat ik een heel erg tof detail vind. Het duurt ongeveer 10 werkdagen voordat je de mok binnen hebt, houdt hier dus rekening mee. Maar hij is wel waard om even op te wachten. Plus je kan daarna goed shinen met je toffe beker! Daarbij is dit natuurlijk hartstikke leuk om als cadeautje te geven! Tezamen met verzendkosten kostte deze gepersonaliseerde beker €18,90. Wat ik heel schappelijk vindt! Wil jij hem ook, je kan hem hier bestellen!

 
Comments

Aaaah zo tof dat je nu je eigen Starbucks beker hebt. Ik vind dat er altijd zo leuk uit zien! Misschien ga ik er ook eentje bestellen, heel erg bedankt voor de tip Eline <3
Svenja onlangs geplaatst…Outfit Inspiration / Zo combineer je een pastel roze jas!My Profile

Ah deze zijn zo leuk! Ik wilde er zelf ook één, mijn vriend had hem bij Modemusthaves besteld, alleen ineens was hij niet meer verkrijgbaar, zo jammer. Ik ga deze webshop zeker onthouden. x
Esmée onlangs geplaatst…BOEKEN WISHLISTMy Profile

Ahh dit is zó gaaf! #proudwhitegirl Ik wil hem ook!
Evelien onlangs geplaatst…Review: Douglas Naturals productenMy Profile

omg dat is superleuk!

Ik hou eigenlijk totaal niet van Starbucks, maar zo´n beker heeft toch wel wat. Zo met je eigen naam erop is het toch wel uniek. Lijkt me leuk om te hebben!

Leave a Reply

CommentLuv badge