Beats by Dr. Dre – urBeats

 photo P1020130_zpsjf6dybgl.jpg

Ik kan niet in de auto zitten zonder muziek, het liefst luister ik ook niet naar de radio maar naar Spotify. Eigen playlists voor leuke momentjes. Daarnaast is mijn dagelijkse reis op en neer naar werk ideaal om even te bellen met mama, vriendinnetjes of vriendlief. Aangezien mijn hypermoderne Twingo uit 2002 niet beschikt over de beste geluidsset, laat staan een car kit, doe ik alles met mijn oortjes. Een setje nieuwe oortjes, met beter geluid dan de standaard Apple oortjes, was daarom ook zeker geroepen!

 photo P1020137_zpslqwvnbgs.jpg

 photo P1020138_zpszazcquel.jpg

De oortjes komen van GSMpunt, een website voor waar je allerlei accessoires kan vinden voor je telefoon, ze hebben voor bijna elk merk en toestel wel een optie. Onder al die telefoon accessoires vind je dus ook de Beats by Dr. Dre oortjes, de urBeats in dit geval. Mijn oortjes waren erg snel binnen, vlotte levering en zaten goed ingepakt in de doos. Beats by Dr. Dre kende ik natuurlijk al langer, vriendlief had ook een setje en was lyrisch over de uitstekende kwaliteit. Wat ik persoonlijk zo top vond was dat de oortjes worden geleverd met een hoop opzet stukjes, hierdoor heb je altijd kans op een goede maat en heb je snel vervanging als je oortjes vies/kwijt zijn.

 photo P1020141_zpsz9cw2kfl.jpg

Ik moet zeggen dat je de kwaliteit van de muziek wel echt merkt, ja, het is een smak geld maar als je echt een muziekliefhebber bent dan wil je ook dat je de muziek zo goed mogelijk kan horen. Daarbij komt de headset met een handig stukje (hoe heet dat?) waardoor je ook een microfoontje hebt om mee te bellen en de mogelijkheid hebt om een gesprek te beantwoorden/op te hangen. Enige nadeel, ik heb gewoon extreem kleine oortjes waardoor zelfs de kleinste maat niet helemaal comfortabel in mijn oor zat. Jammer want dat betekent dat ik na een uurtje toch wel wat last van mijn oorschelpen begin te krijgen. Voordeel, ik zit nooit langer dan een uurtje in de auto. Maar ik ga toch maar op zoek naar Beats die misschien nog kleiner zijn, want het geluid is het einde!

Beats by Dr. Dre – urBeats – €69,99
Verkrijgbaar bij GSMpunt

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

 
Comments
Leave a Reply

CommentLuv badge