10 Oppervlakkige dingen die mij gelukkig maken

 photo Schermafbeelding 2015-07-18 om 19.00.51_zpsyy08vp8z.png

Het is oké om gelukkig te worden van dingen die eigenlijk heel oppervlakkig zijn, sterker nog het is helemaal prima. Ook ik kan heel erg gelukkig worden van kleine oppervlakkigheden (is dat een woord?). En het is ook belangrijk om gelukkig te worden van kleine dingetjes, hoe niet significant ze soms ook lijken. Vandaag deel ik mijn 10 oppervlakkige dingen die mij gelukkig maken. 

  1. Nieuwe nepwimpers, ik draag bijna dagelijks nepwimpers. Waarom? Omdat ik mij veel beter voel wanneer ik een paar lange volumineuze wimpers heb, en die heb ik helaas niet van papa of mama gekregen. Dus gelukkig is daar Eylure, mijn favoriete merk!
  2. Tegelijkertijd drie dingen van je beauty-wishlist afstrepen, zoals hierboven op de foto te zien is. Ik nam Dolce Floral Drops eau de toilette, Metéorites Perles en een They’re Real Eyeliner mee. Ik kan helemaal gelukkig worden van een nieuw luchtje, en haal dan het liefste gelijk mijn make-up er af om daarna gelijk te gaan smeren met mijn aankopen.
  3. Perfecte wenkies, als ik een Good Eyebrow Day heb dan kan mijn dag echt niet meer stuk, als ze helemaal recht staan en precies de goede kleur en vorm hebben. Helemaal fijn als je de dag daarvoor door gigantisch veel moeite bent gegaan om ze weer even bij te plukken. Genieten!
  4. Ook zo heerlijk, als je eyeliner helemaal symmetrisch is, zeer zeldzaam en daarom kan dat mij ook intens gelukkig maken.
  5. Tanlines, als je een hele dag in de zon hebt lopen liggen en draaien en je kijkt in de avond in de spiegel, schuift je bandje opzij en ziet een kleurverschil. Oh, wat top is dat altijd. En stiekem ook de reden waarom ik graag ingewikkelde bandjes op mijn rug heb voor bikini’s; dan ziet het er nog toffer uit met tanlines!
  6. De perfecte maxidress vinden, ik heb hem hoor, een zwart exemplaar, wijd en weer getailleerd. En een rechte hals wat hem ook netjes maakt, dus je kun hem voor meerdere dingen dragen. Naar het strand maar ook makkelijk naar een etentje. Ik en die jurk zijn de gehele zomer samen.
  7. Als ze ijsjes hebben met mojito smaak of After Eight smaak. Dan heb je er een nieuwe vaste klant bij, had elke ijssalon dit maar, dan at ik de gehele zomer alleen maar ijs.
  8. Perfect Hair Days, als mijn haar perfect zit, en als het dan ook nog niet te benauwd is, dan ben ik gelukkig. Geen pluis, maar strak haar. Zeker sinds ik mijn bob op één strakke lengte heb laten knippen heb ik gelukkig steeds vaker dat het strak en goed zit! Ik ben blij!
  9. Nieuw ondergoed! Ja, dat klinkt stom, maar ik shop gewoon heel erg graag ondergoed. Ik ga los bij de Victoria’s Secret en de Hünkemöller. Fortuinen van mijn zuurverdiende centjes heb ik aan die bedrijven gedoneerd in ruil voor maar een mooie onderbroek of beha! Tegenwoordig moet ik elke mooie bralette kopen die ik zie.
  10. Lipstick die aan het einde van de dag nog goed zit. Sowieso make-up wat aan het einde van de dag er nog steeds uitziet alsof je je net hebt opgemaakt. Echt een shout-out naar mijn make-up voor die dagen!

Waar word jij gelukkig van?

 
Comments

Oppervlakkig of niet, jk kan me wel in bepaalde dingen vinden. De eyeliner, nieuwe producten kopen, make up dat aan t einde van de dag nog goed zit, nieuwe kleding en vooral nieuwe schoenen.. <3
Justine onlangs geplaatst…I love summer tag – ijsjes, lievelingsactiviteit & DIYMy Profile

Jaaa, ik herken me echt in dit artikel.. Oppervlakkige dingen kunnen mij ook gewoon blij maken :-)!
Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: organizer ideas: beauty, accessoires!My Profile

Een aantal dingen zijn lekker herkenbaar, haha! Leuk om te lezen!
Desiree onlangs geplaatst…I love summer tag!My Profile

Ah wat een leuke dingen allemaal. Ik hou wel van zulke positieve posts. Nepwimpers zijn echt een struggle…. :( ik moet echt vaker oefenen wat het aanbrengen ervan gaat nog niet super bij mij haha! Ik word/werd erg gelukkig van de weegschaal deze week hihi..
Kirsten onlangs geplaatst…Nieuw: Guhl Intensieve stevigheid en fris & luchtig shampooMy Profile

Leuk artikel! Ik kan me zeker vinden in een paar van deze dingen zoals de tanlines, make-up en ijsjes, alleen nepwimpers plaatsen blijft bij mij echt een drama! :P
Gina onlangs geplaatst…Hello ”Nelson” summer shoes! ♥My Profile

Haha, van tanlines word ik ook helemaal blij! Ik verkleur amper in de zomer, dus ben altijd blij dat ik iets zie!
Laura – Essential Honesty onlangs geplaatst…New Armcandy!My Profile

Hahaa leuk geschreven! Symmetrische eyeliner geven mij echt wel een ‘yay’ momentje!
Moniek onlangs geplaatst…Dagboek | Hema ontbijtjes, nieuwe layoutMy Profile

Ik moet ook nog steeds een keer nepwimpers proberen, bij mij blijft altijd overal de lijm zitten haha!

Dingen van mijn wishlist afstrepen, daar wordt ik ook altijd heel blij van! Heerlijk is dat gevoel he :) xx

Ohh, echt leuk! Het zijn de simpele dingen die het leven mooi maken he! :)

Haha zalig lijstje Eline! Ik kan ook gelukkig worden van een perfecte wenkbrauw of eyeliner dag :)
Griet onlangs geplaatst…DIY | Superfood voorraadpotjesMy Profile

Haha herkenbaar! Vooral die symmetrische eyeliner, dat is zeldzaam haha!
Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…MUA – Pouty Pink & Scarlet Siren LipstickMy Profile

Heel herkenbaar! Het is ook helemaal niet erg om van oppervlakkige dingen te houden ;)
x
Andréa onlangs geplaatst…Video: Declutter Deel 2My Profile

Oeh die nepwimpers klinken goed. Ik ben vanochtend weer in de weer geweest met een tanning spray en ik ben nu zo gelukkig met mijn bruine kleurtje.
Claudia onlangs geplaatst…Haul met All Stars, Mango en H&MMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge