Ketting van Happiness Boutique

Ik draag standaard zwart, ik draag standaard dezelfde schoenen en ik draag standaard dezelfde sieraden. Het enige waar een beetje speling in zit is mijn make-up, behalve eyeliner dan. Toen ik werd benaderd door de Duitse webshop Happiness Boutique of ik een van hun sieraden wilde testen was ik in eerste instantie wel benieuwd of mijn standaard ketting ooit mijn nek zou verlaten. Toen ik tot mijn grote verbazing ook nog eens mijn oog liet vallen op een heel heftig en groot exemplaar wist ik het zeker, dit kan wel eens een ommekeer worden. Zwart draag ik nog steeds, maar ik ben wel een beetje verliefd geworden op deze heerlijke statement ketting. 

Gorgeous silver art deco inspired necklace has three chains and a large design in the middle consisting of white, beige and crystal clear gems. It requires a very simple backdrop of clothing, perhaps just jeans and a cream colored top. – Happiness Boutique

Hij is so pretty, een beetje intens en heftig, maar wel enorm mooi. Hij voelt niet zwaar aan, waar ik bang voor zou zijn, maar zit juist erg prettig en valt netjes. Ook is hij in lengte verstelbaar waardoor hij altijd goed bij de neklijn van je top/jurkje past. Ik vind het vooral mooi dat de steentjes in de ketting niet doorschijnend zijn, maar juist opaque, dat maakt het wel een beetje mysterieus, maar door de verschillende lagen ook wel weer stoerder. Ik moest wel eerst aan de laagjes wennen en aan de lengte, ik ben normaal gewend hele korte kettinkjes te dragen, dan is dit opeens toch wel lang, en best groot ook.

Ik heb hem gestyled met een redelijk simpele outfit, mijn Seagull-dress van Gsus (serieus een favoriet), een zwarte maillot en mijn nieuwe favoriete laarsjes, de Glancy 6-inch boots van Timberlands in Black Nubuck. Die lopen overigens als een zonnetje en zijn de eerste hakken waar ik op vooruit kom zonder dat ik lijk op een pasgeboren hertje. En ik dacht niet dat ik het zou zeggen, ik vind het eigenlijk wel tof; een simpele outfit met een opvallende statement ketting! Ja, misschien is dit toch een kleine ommekeer.

Art Deco Style Statement Necklace – €23,90
Verkrijgbaar bij Happiness Boutique

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf/merk.

 
Comments

Love it! Heel mooi gecombineerd ook.
beautydiarynl onlangs geplaatst…Past Weeks 2015 #11My Profile

Thanks, het is ook echt mijn favoriete jurkje :)
Eline onlangs geplaatst…Ketting van Happiness BoutiqueMy Profile

Wat een mooie foto’s, je ziet er happy uit! Vind de ketting ook erg mooi, ondanks dat hij wel vrij heftig is.
(OMG en je laarsjes zijn echt heel gaaf ;-) )
Mirjam onlangs geplaatst…Autumn Nailart – Essie Peach Side BabeMy Profile

Die laarsjes zijn echt liefde haha, en ze lopen zo lekker! Thanks voor je lieve reactie!

Voor mij een iets te grote ketting, maar je combineert hem goed!
XOXO esmee
Esmee onlangs geplaatst…Rituals Imagine Fine Liquid Hand Wash + Ultra Caring Hand LotionMy Profile

Ik moest er ook even aan wennen ;) thanks voor je reactie z

Gave ketting!
Leanne | Miss Nagellak onlangs geplaatst…WIN | Rock clip-on lenzenMy Profile

Leuke ketting!
Jonne onlangs geplaatst…Herfstvakantie PlannnenMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge