Casio Retro Classic

 photo P1010910_zps6fvx86kb.jpg

Hoe Retro Classic ben ik wel niet met de Casio Retro Classic. Of ‘heerlijk hipster’ zoals het broertje van lief het omschreef. Ik heb sinds mijn 19de namelijk al hetzelfde horloge, een Fossil met een diamanten randje om het uurwerk en een parelmoeren (lees: plastic) bandje. Heel simpel en past bij een hoop, niet hip, en een beetje saai. Ik was dus wel toe aan iets stoerders, iets hippers en iets wat tegelijk ook tijdloos is. Mama had in de jaren ’80 een zilveren Casio Retro Classic, nu is het mijn beurt met een zwarte Retro Classic! 

 photo P1010908_zpsjko1jesb.jpg

 photo P1010911_zpshhvfulxa.jpg

Dameshorloges vinden vind ik echt heel erg lastig! Ik ben veeleisend en wil dus een horloge die echt een bijzonder is zonder dat hij gelijk teveel opvalt. Niet te veel bling, bling. En vooral; niet te groot! Ik heb dunne en kleine polsjes, dus het uurwerk moet niet groter zijn dan mijn pols. Dit exemplaar vond ik wel stoer, vrouwelijk en praktisch tegelijkertijd! Ik heb even lopen twijfelen want er zijn zo veel leuke Casio horloges, ik wilde eerst een zilveren, toen een rose gouden en toen een gouden. Maar omdat ik eigenlijk alleen maar zwart draag heb ik toch gekozen voor een horloge wat de rest van mijn outfit complementeert en niet al te heftig is! You can’t go wrong with black!

 photo Schermafbeelding 2016-04-16 om 18.43.26_zpsncdwrbun.png

Ik stijl hem het liefst met mijn zilveren sieraden, voor een mooi koel effect. Mijn atlas armband en zilveren ringetje passen er precies bij. Het is fijn een horloge te hebben die zo basic is dat je hem goed kan combineren met andere sieraden. Dat vind ik wel eens het lastige met horloges die wat opzichtiger zijn. Ook met mijn Fossil vond ik mijn strakke sieraden nooit zo goed passen, en dat terwijl ik juist veel strakke en gestileerde sieraden heb. Ik ben dus zeker heel erg blij met mijn nieuwe accessoire!

Casio Retro Classic in Black – € 54,90
Verkrijgbaar via Horloge.nl

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 
Comments

Heel leuk horloge!

Hoi Eline :) Ik lees altijd met veel plezier je blogposts maar ik vind het jammer om te zien dat er maar zo weinig verschijnt. Groetjes x

Leave a Reply

CommentLuv badge