DIY panda-snoep

MostCutest.nl DIY panda

Gisteren vertelde ik jullie dat ik een pakketje had ontvangen van MostCutest.nl met daarin DIY snoep pakketjes. Vandaag heb ik het getest of het een beetje makkelijk ging en of het een beetje leuk was om te doen.

DIY Panda 5

Allereerst moest je de inhoud van het eerste zakje vermengen met 3 lepels water, en dan met hetzelfde lepeltje alles door elkaar roeren. Het roeren ging wel goed, je moet goed opletten dat je echt al het poeder goed heb vermengd, alleen dan krijg je een goede consistentie.

DIY Panda 4
De stap die je dan moet doen is om twee bolletjes te kneden, dit worden het hoofd en het lichaam van de panda. Deze plaats je op het bijgevoegde stokje. Daarna voeg je water bij de inhoud van zakje twee en moet je weer goed roeren. Hiermee maak je dan de panda mee af.

DIY Panda 2

Dan krijg je uiteindelijk dus je panda, het was nog best lastig om de zwarte stukjes mooi op de panda de plaatsen, daarbij heb ik daar het geduld niet voor. Jammer genoeg zag mijn panda er dus niet zo mooi uit als op de verpakking… Wanneer je dit hebt gedaan voeg je de inhoud van zakje drie bij wat water en dan heb je een sausje waar je je panda nog in kan dopen.

Kortom, het was erg leuk om te doen, maar nog best wel ingewikkeld om het allemaal heel erg netjes te doen, daar moet je echt te tijd voor nemen. Ik had verwacht dat de panda heel zoet zou smaken, echt als een snoepje, maar het smaakte naar rijst. Het sausje waar je het in moest dopen smaakte niet naar cola zoals ik dat had verwacht maar naar satésaus, dat was even wennen. Maar als je weet wat je eet van te voren is dat al een stukje leuker!

Wil jij ook zelf Japanse snoepjes maken? Kijk dan even hier.

 
Comments

Zo mooi als op het plaatje… krijg je het bijna nooit (…. tenminste, ik niet!). Het klopt inderdaad dat ‘ie hartig smaakt, een Dango is een Japanse rijstsnack en daar proeft deze set naar. Zo zijn er zoete en hartige sets. De sushi set bijvoorbeeld, proeft gelukkig niet naar vis en rijst, maar naar zoete snoepjes ~_^. Ik vind jouw panda wel goed gelukt hoor! Cute! n___n

Leave a Reply

CommentLuv badge