DIY bento box-snoep

DIY bento 1

Gisteren vertelde ik jullie over een simpel DIY-snoep-pakketje wat ik had gemaakt, vandaag heb ik me aan een wat moeilijker pakketje gewaagd. Dit pakketje van Popin’ Cookin’ heb ik gekocht op MostCutest.nl en kostte €7,95. Op de foto zie je dat het pakket uit een zevental zakjes met poeder bestond die in combinatie met water tot snoepjes worden omgetoverdHet was erg leuk om te doen, maar het is me niet meegevallen.
DIY bento 2

Allereerst heb ik de vakjes van het gebakken eitje, de broccoli en het octopusje (?) gevuld met het poeder uit de zakjes en daar water bij gedaan. Het was nog best lastig om alles goed te mixen zonder het te laten overstromen. De broccoli rook lekker fris naar appel, het gebakken eitje naar citroen en het octopusje rook naar aarbeien. Het rook in ieder geval goed!

DIY bento 3

Lastig was om alles zo goed mogelijk te kneden en vorm te geven, op de bovenstaande foto zie je een onigiri, een panda, twee gehaktballetjes en een sausje. Deze gingen allemaal niet zo lekker. De panda ging wel heel erg goed, die kon je door middel van het hoofdje in een soort zure kleine zaadjes te drukken een gezichtje geven, superleuk!

DIY bento 4

Het enige wat ik goed gelukt vond is het panda gezichtje, echt heel lief. De broccoli, het gebakken eitje en het octopusje waren helaas mislukt. Doordat ik teveel water had gebruikt zijn ze niet hard geworden, zelfs na een halfuurtje in de koelkast niet. Het smaakte allemaal wel heel erg goed!

De Popin’ Cookin’ DIY-snoep-pakketjes zijn hier te bestellen. Hier kun je zowel simpele zoals de iets moeilijkere pakketjes bestellen.

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply

CommentLuv badge