Wilkinson HydroSilk Bikini

 photo P1010822_zpspjxpldnz.jpg

Afgelopen week viel de Wilkinson Hydrosilk Bikini bij mij op de deurmat, een scheerapparaat speciaal voor de bikini-zone, inclusief schaartje want die kon ik volgens Wilkinson voorlopig gebruiken voor andere klusjes. Nou was het eerlijk gezegd nog nooit in mij opgekomen om een schaar daar te gaan gebruiken, maar ik vond het idee en de verpakking bizar leuk! Het is een gloedje nieuw product van Wilkinson en ik kon niet wachten om eens te testen of dit product zou werken. 

 photo P1010823_zpswxc3va07.jpg

 photo P1010828_zpsccjg5evu.jpg

Wilkinson Hydrosilk Bikini Scheerapparaat is een scheersysteem inclusief bikini trimmer. Het bevat een verzorgend serum, dat geactiveerd wordt wanneer het met water in contact komt. Hierdoor ervaart u na het scheren een zijdezachte huid, wat glad aanvoelt, tot wel 2 uur lang. Wilkinson Hydrosilk scheermesjes zorgen voor een ongelofelijk grondige scheerbeurt, waardoor alle haartjes meegenomen worden. Bovendien bevat dit scheersysteem een ingebouwd waterdichte bikini trimmer. U kunt Wilkinson Hydrosilk Bikini scheerapparaat zowel onder als buiten de douche gebruiken. – Online Drogist

 photo P1010827_zpsoaq9fhht.jpg

 photo P1010825_zpsor6tn20x.jpg

De HydroSilk kost rond de €8,- en hiervoor krijg je een scheermesje, trimmer en een batterijtje, prima! Voor mijn benen gebruik ik graag wax strips, mijn oksels een mesje, voor mijn wenkbrauwen een pincet en voor de rest van mijn gezicht ontharingscrème. Hele batterij aan producten waarin ik dus investeer om haarlozer dan normaal door het leven te gaan. Elk product wat mijn leven een stukje makkelijker weet te maken verwelkom ik dan ook met open armen. Ik moet wel toegeven dat ik het wel een beetje spannend vond om een tondeuse bij mijn bikinilijn te gebruiken, maar wie niet waagt wie niet wint.

 photo P1010821_zps8fdn9lup.jpg

Allereerst, het HydroSilk systeem werkt gigantisch fijn, heel zacht. Na twee dagen voelen mijn benen (want die werden ook getest) heel zacht aan. Misschien dat ik als Venus-meisje nu overstap naar Wilkinson want dit is echt top! De tondeuse vond ik spannend, maar het is eigenlijk top, het zorgt voor een strakker en netter, maar ook beter resultaat. Een leuke en handige toevoeging, en eentje die ik zeker waardeer. De mesjes aan de ene kant zijn te wisselen en de batterij in de tondeuse is ook te wisselen, dus je kan ook lang met dit product doen. Zeker een aanrader met de zomermaanden op komt!

Product ontvangen ter review van een merk/bedrijf.

 
Comments

Dat klinkt dus best wel goed! voor 8 euro vind ik dat heel netjes :D

Ik zag hem online en was meteen benieuwd! Dit lijkt me wel een heel fijn product!
mariëlle onlangs geplaatst…New In Maart 2016My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge