The Body Shop Smoky Poppy dupe?

 photo IMG_8221_zpsttomdzyi.jpg

Een The Body Shop Smoky Poppy dupe? Ik heb hem misschien gevonden, waar? Bij mijn vriendje in de kast, ik was vergeten dat ik hem een maandje of twee geleden had gekocht omdat ik wat nodig had voor mijn droge winterhuidje. Tesori d’Oriente in de geur Papavero di Tibet lijkt verdacht veel op The Body Shop Smoky Poppy, en ik was benieuwd in welke mate dit budgetproduct zou lijken op mijn nieuwe favoriete body butter!

 photo IMG_8222_zpsweggpssj.jpg

De verpakkingen lijken behoorlijk op elkaar! Allebei zijn ze zwart met de rode details van de bloemen. Qua inhoud zit er precies hetzelfde in, bij The Body Shop komt het in een stevige ronde plastic verpakking en bij  Tesori d’Oriente zit het in een tinnen blikje. De Body Shop is een body butter en bij Tesoro d’Oriente is het een body cream. Een body butter is iets vetter en iets verzorgender. De geur van The Body Shop is veel meer aanwezig en veel zwaarder, hier moet je echt van houden. Bij Tesori d’Oriente is de geur iets subtieler aanwezig en valt hij iets minder op, de echte crème geur overheerst hier iets meer. Qua prijs is er wel een echt verschilletje, voor The Body Shop betaal je €16,- en voor Tesori d’Oriente €6,-.

 photo IMG_8223_zps4r4auiqi.jpg

 photo IMG_8224_zpsul6db4da.jpg

Qua subtstantie is de Tesori D’Oriente veel smeerbaarder, een beetje vergelijkbaar met een soort Nivea crème qua substantie. The Body Shop is een echte boter, veel vetter iets minder vloeibaar of smeerbaar. Qua verzorging ga ik met mijn droge huidje liever voor The Body Shop, al denk ik dat dit in de zomer prima kan worden vervangen door Tesori d’Oriente, want die is zeker verzorgend. Maar wat kan nou op tegen de heerlijke body butters. Al zie je op de foto weinig verschil in substantie, rechts The Body Shop en links Tesori d’Oriente. Voor nu blijf ik fan van de body butter van The Body Shop!

Wat smeer jij in de winter het liefste op je huid?

 
Comments

Wat fijn dat je een dupe hebt gevonden, had je dat al door toen je Tesori d’Oriente kocht? :) Ik gebruik op het moment de Nivea bodylotion voor onder de douche.
Luuke onlangs geplaatst…Shoplog: Eindhoven februari 2015My Profile

Wat grappig; ze lijken echt wel op elkaar! Ik vind de geur helaas niet helemaal mijn ding, ik ben meer van de fruitige geurtjes :-)
Sophie onlangs geplaatst…12 herkenbare situaties wanneer je ziek bentMy Profile

Nu al een dupe gevonden! Wat gaat dat toch altijd snel hè. Ik vind het echte body butters eigenlijk ook meestal wat fijner, vooral als mijn huid wat extra verzorging nodig heeft.
Dina onlangs geplaatst…Nieuwe yoga goodiesMy Profile

ziet er mij een goede dupe uit
maar idd voor de winter kies ik ook eerder voor een body butter

liefs
Karlien
Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Perfume – Dior J’adore Voile de ParfumMy Profile

Leuke dupe! Ik ben zo benieuwd naar die lijn van tbs maar goedkoop is het niet natuurlijk. Waar heb je die budget dupe gekocht?

Wat leuk zeg, deze dupe! Grappig dat je hem ook echt in de kast van je vriend vond, haha. Goed prijsverschil ook!
Evelien onlangs geplaatst…Review: Essence lipliners ♥ 07 Cute Pink, 08 Red Blush en 15 Honey BerryMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge