Mijn Vakantie Beauty Essentials

 photo IMG_6017_zps84cdf6b4.jpg

Ik ga over een tijdje naar Italië en ben zo langzaam aan mijn spulletjes aan het pakken. Ik heb mijn make-up inmiddels redelijk bij elkaar en besloot mij eens te gaan focussen op welke beauty spulletjes ik naast de standaard make-up eigenlijk mee wil nemen. Naast natuurlijk tandpasta, shampoo en douchegel neem ik de volgende producten mee!

 photo IMG_6018_zps27bdb83c.jpg

1. Amarige de Givenchy – Elke vakantie neem ik één geurtje mee en dat wordt dan het geurtje van de vakantie. Dit jaar ga ik voor Amarige de Givenchy, een hele zachte en zoete geur. Echt een lief geurtje, niet heel aanwezig, en daarom lekker voor in de zomer.

2. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + – Perfect voor als je ook even in het vliegtuig hebt gezeten, niks hydrateert mijn huid beter dan dit goedje, echt heerlijk!

3. Chilly Gel Pocket – Ik heb dit gekregen in een perspakketje, voorheen zou ik het nooit kopen, en toch ben ik er nu heel enthousiast over. Het heel erg fijn en fris in gebruik. In het buitenland heb je soms nogal smerige toiletten, dit is dan ideaal, ook perfect voor op festivals!

4. The Body Shop Camomile Waterproof Make Up Remover – Ik kreeg nergens beter mijn waterproof make-up eraf dan met dit spul, ik gebruik het naast mijn cleanser om mijn huid extra te reinigen. Heel erg zacht, geen prikkende oogjes, en geen uitgedroogde huid!

5. Philosophy Purity Made Simple – Echt een ideale cleanser, hij ruikt schoon, voelt schoon, en maakt ook nog eens goed schoon. Het laatste beetje van mijn mini neem ik mee op vakantie. De full size staat inmiddels al in mijn badkamer!

6. Dr. Baumann Body Lotion Super – Gekregen van mijn schoonouders voor kerst, ik ben hier zo zuinig mee. Dit is echt de zuinigste maar vooral de beste bodylotion die ik ooit heb gebruikt! En er zitten alleen maar goede ingrediënten in!

7. Bath and Body Works Anti-bacterial Gel – Een beetje om precies dezelfde reden waarom ik Chilly gebruik, ik vind het net wat frisser in sommige situaties. Als ik niet mijn handen schoon kan maken wanneer ik het wil word ik niet vrolijk, haha!

Wat mag er bij jullie echt niet ontbreken op vakantie?

 
Comments

Dat ziet er heel goed uit!
Nr. 7 heb ik altijd en overal waar ik naar toe ga bij me ;-)
Zo handig om heerlijk schone en frisse handen te hebben.

Happy Friday Xoxo

Fijne producten heb je gekozen om mee te nemen op reis!

Wat handig dat je wat miniatuurtjes van prachtige producten hebt ingeslagen. Zeker een goede tip! <3

Hele fijne producten neem je mee op vakantie :)

Heerlijk! Ik sleur hetzelfde – al dan niet meer mee – . 1 Parfum, bodylotion, verzorgende producten en inderdaad altijd antibacteriele handgel!

Fijne producten! De kamille make-up remover van TBS wil ik ook nog eens aanschaffen, die lijkt me erg fijn voor mijn gevoelige oogjes!

De Purity heb ik gister ook opnieuw gekocht! Echt super handig is die!

Wat een fijne producten! Ik kan mijn crèmes echt niet missen.

Fijne producten neem je mee

Mooie producten neem je mee! :)

Fijne producten neem je mee op reis, leuk idee dat je elke keer weer een nieuw vakantie geurtje kiest!

Leave a Reply

CommentLuv badge