MAC Pro Longwear Lip Pencil Absolutely It

 photo IMG_9569_zpsmymtk3xz.jpg

Ik was eigenlijk op zoek naar Soar, maar blijkbaar had ik die nodig samen met de rest van Nederland. Toen besloot ik dat het misschien wat saai was als iedereen met Soar liep, waaronder ik, en besloot ik om te gaan voor een andere kleur. Al snel viel mijn oog op Absolutely It, en ik wist dat deze kleur het absoluut was! Ik was wel klaar voor een wat donkerdere nude kleur op mijn lippen.

 photo IMG_9568_zpsdevisqbt.jpg

Absolutely It wordt omschreven door MAC Cosmetics als een zachte bordeauxrood. De Pro Longwear Lip Pencils beloven over de lippen te glijden, perfect te hechten en de lippen te voorzien van een mooie kleur. Je kan de kleuren gebruiken om je lippen mee te omlijnen of shapen voor het gebruik van een lipstick, of je kan ze op zichzelf gebruiken. Voor dat laatste doel heb ik die van mij gekocht, je betaald €19,- voor 1,2 gram product, wat ik redelijk prijzig vind. Ter vergelijking, voor hetzelfde bedrag heb je ook een lipstick van MAC Cosmetics en dan heb je 3 gram aan product.

 photo IMG_9573_zpsyr2ciwr5.jpg

Lippotloden zijn echt mateloos populair, vandaar dat ik besloot ook maar eens eentje te proberen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit lipliner gebruik, ik he eigenlijk geen lipsticks die bloeden, en heb nog niet eerder begrepen waarom je een kleur zou aanbrengen met een heel klein puntje terwijl je ook gewoon een lipstick met een bredere punt kan gebruiken. Maar aangezien het een hit is tegenwoordig wilde ik het graag proberen.

 photo IMG_9571_Fotor_Collage_zpsh4xgk4ur.jpg

En mijn mening? Mwah, ik ben niet enthousiast, de kleur is leuk (beter in de winter, dat wel), maar ik vind een gewone lipstick fijner werken, je krijgt de kleur beter aangebracht en het voelt minder droog aan. Ik vind het te ‘hard’ om mee te werken. Als ze deze kleur in een lipstick hadden zou ik daar eerder voor gaan, want in de winter is dit wel een toffe kleur. Ik heb een aantal mensen hem zien dragen met een gloss eroverheen, zonde van het matte effect maar het zag er wel heel erg mooi uit. De kleur is overigens meer een berry tintje dan een zachte bordeauxrood, but I love it.

 
Comments

Inderdaad mooi voor in de winter!

Wauw, wat een prachtige tint (voor in de winter ;-)). Ik kan me indenken dat bij deze donkere tint een lipstick fijner werkt en je uitstraling minder hard maakt.

Ik vind het een mooie winterse kleur! Lekker een glossje of een vaseline er overheen en dan ben je klaar :-) Maar ben het met je eens hoor, een lipstick is fijner!

Ik hou wel van lippotloden! Ik vind dekleur je erg mooi staan. Heb je ook een matchende lipstick hier al overheen gedaan? Die blijft dan zo veel beter en langer mooi zitten :-)!

Ziet er mooi uit! Ik hou op zich wel van lip potloden, maar ook meer van lipsticks! :-)

Wauw deze kleur lijkt me echt geweldig, hij staat je super goed.

Wauw deze kleur staat je zo goed!

Wat een mooie kleur, misschien wel mooier (en unieker) dan Soar!

De kleur ziet er prachtig uit! Ik snap dat je hem liever toch in lipstickvorm terug ziet.

Mooie vorm lippen heb je! Jammer dat ie zo lastig aanbrengt, want de kleur is top.
Valerie | More Than Squats onlangs geplaatst…FITNESS MEETS FASHION | Leather shorts & NikeMy Profile

hoi, ik heb een MAC lip pencil gekocht die jij ook hebt maar ik heb hem 1 x gebruikt en het lijkt alsof hij nu op is… moet je aan de achterkant draaien zodat hij langer word??
groetjes

Hi Sam, je kan hem gewoon slijpen met een potloodslijper :)

Leave a Reply

CommentLuv badge