Lush Relax

 photo IMG_9529_zpsc6jshlt7.jpg

Ik vind de pakketjes van Lush zo leuk, vaak omdat er net een product tussen zit die lastig te verkrijgen is. Deze keer heb ik het pakketje, Lush Relax, gekocht vanwege de Twilight Shower Gel, want zoals jullie misschien wel weten is dit mijn favoriete Bath Bomb, een shower gel met een gelijkwaardige geur moest ik natuurlijk hebben. Gelukkig zaten er ook nog twee andere producten in die mijn Lush hartje sneller deed kloppen! 

 photo IMG_9531_zpsqqkj03cq.jpg

 photo IMG_9532_zps9pazatjy.jpg

Relax

Dit cadeau is een duidelijke hint voor al die mensen die te hard werken, te veel stress hebben of gewoon nooit eens lekker de tijd voor zichzelf nemen. Er zit een French Kiss Bubble Bar in met lekker veel lavendel, Twilight showergel (100g) zorgt voor ontspannen douchepartijtjes, Ceridwen’s Cauldron ontspant door de zachte geur je geest, de verzorgende ingrediënten je huid! – €26,65

 photo IMG_9535_zpszhyg2whv.jpg

Twilight Shower Gel

Ik kocht dit pakketje zoals ik al zei voor dit product, maar waar ik de betoverende zware geur van de bath ballistic zo heerlijk vind, vind ik deze veel zoeter. Echt een gigantisch zoete en fruitige geur vliegt je neusgaten in, en pas als hij een beetje is gesetteld ruik je de de vertrouwde geur. Ik vind hem wel lekker, maar moet elke keer toch weer een beetje wennen aan de zoetigheid. Als je houdt van fruitige geuren dan is dit wel echt een aanrader voor je! Helaas niet los verkrijgbaar, maar hoort soms wel bij limited editions en collecties, en kleine cadeautjes zoals deze.

 photo IMG_9539_zps7i9wdkcn.jpg

 photo lush_zpscdmmg2fz.jpg

Ceridwen’s Cauldron

Ceridwen, spreek uit als ‘Keridwen’, was een toverheks die geweldige krachten had en een erg lelijke zoon. Ze besloot hem wat op weg te helpen in de wereld en brouwde een drankje dat hem alle kennis van de wereld zou geven. Haar assistent stal het drankje en hield de kennis voor zichzelf….(de rest van het verhaal is terug te vinden in Mabinogion). Onze Ceridwen’s Cauldron bevat een magische mix van essentiële oliën en vochtinbrengende boters die je bad veranderen in een betoverend brouwsel. Het zal je huid verzachten en geeft je geest wat helderheid. We kunnen je niet de alle wijsheid van de wereld beloven, maar een paar goede ideeën zul je zeker krijgen.

Mijn huid was zacht, echt niet normaal. En met het ‘zakje’ wat je overhoudt kun je ook je huid nog zacht scrubben. De geur was een beetje havermout-achtig, en warm. Als je een droge huid hebt is dit wel echt een aanrader, hij is niet heel bijzonder, maar juist door de effectiviteit vind ik hem zo fijn! Los te verkrijgen voor €6,45. Dit is wel aan de prijzige kant, de meeste bruisballen kosten rond de €5,-, maar het is wel een hele fijne!

 photo IMG_9540_zpsqaypglx7.jpg

 photo lush2_zpsxognc6xa.jpg

A French Kiss

Een French Kiss lijkt op een klein gebakje dat je terugvindt in een patisserie in Parijs. Zo eentje waar een sterke koffie bij gedronken moet worden. En die je eet met een heel leuk, beetje artistiek persoon (Frans bij voorkeur). Bij Lush zien we meer dan alleen een mooie buitenkant. We vinden de binnenkant ook zeker zo belangrijk. Daarom hebben we French Kiss een elegant hart gegeven met lavendel, rozemarijn en tijm. Goed voor je huid en heel sensueel. Verkruimel een stuk van deze bubble bar slice onder de lopende kraan voor een heerlijk schuimbad.

Deze geur is echt aan mij besteed, ik hou van lavendel! Ik smeer lavendel olie op mijn huid als ik ga slapen, en ik ben het gelukkigst als ik in Frankrijk voor een veld met lavendel sta. Een warme zon en de geur van warmte en lavendel. Deze ruimt echt heerlijk en de rozemarijn en tijm maakt het ook een beetje kruidig en geeft het een edge! I love it! Ik heb deze laatst gecombineerd met de Twilight Shower Gel en dat beviel ook goed. Je kan ook een klein stukje afbreken voor een bad vol schuim, je kan dus erg lang doen met deze Bubble Bar. Los te verkrijgen voor €6,25.

 
Comments

De ‘A French Kiss’ bruisbal lijkt me echt heel erg fijn! Ik hou van schuim haha!
Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Lip Product Addict TagMy Profile

Dan is elke bubble bar perfect, echt zoveel schuim komt daarvan af!
Eline onlangs geplaatst…Lush RelaxMy Profile

Die Twilight douchegel ruikt echt zo heerlijk!
Michaela onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Dark BrownMy Profile

Had ik maar een bad….x
Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Back to school – dacht het nietMy Profile

Die Twilight Shower Gel lijkt me heerlijk! Twilight is trouwens ook één van mijn favoriete bath bombs.
x
Melissa onlangs geplaatst…MAC D for Danger lipstickMy Profile

Yeah! High five ;) x
Eline onlangs geplaatst…Lush RelaxMy Profile

Wat een heerlijke box, leuk is dat! Mooie producten zitten er ook in, ook heel erg leuk als verwen kadootje!

Love love love Lush!! ❁

Ah ik vind lush zo heerlijk… altijd als ik er langs loop ga ik alleen al naar binnen om alles even te ruiken, haha! :) ik vind de american cream conditioner zo heerlijk ruiken.

Ah, heerlijk zeg!

xoxo
http://www.its-dash.com
Dasch onlangs geplaatst…Blue and whiteMy Profile

Wat leuk! De ‘A French Kiss’ bubble bar heb ik ook al eens gehad. En inderdaad die geur is zo lekker!
Ellen onlangs geplaatst…Birchbox Augustus 2015!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge