Lush Milky Bath

 photo P1000557_zpsdqbm84sm.jpg

Ik hou van in bad gaan, en dat betekent dat er veel Lush in en uit mijn badkamer gaat. Met best wel een bloedgang moet ik eerlijk zeggen. Met geen schaamte overigens. Dat dan weer niet… Ik gebruik Bubble Bars eigenlijk te weinig dus besloot daar weer eens in te investeren, het werd Lush Milky Bath, in de vorm van een schattig melkflesje met een glitterdopje (waarom ziet melk er niet zo uit?). Dat betekende weer eens lekker het bad laten vollopen en vollop genieten.

Milky Bath zorgt voor een heerlijk zacht en subtiel geurend bad. Dankzij het maïsmeel, de Fair Trade biologische cacaoboter en de glycerine hou je na je bad een heerlijk zacht velletje over. De geur is subtiel, dankzij zoete sinaasappel en patchouli. – Lush

 photo P1000549_zps7jhd6te1.jpg

 photo P1000554_zpse2wo0ssz.jpg

Hij is wel heel subtiel geurend, het is een beetje een zachte warme geur welke wel een kalmerend effect geeft. Waar je soms wel even moet wennen aan een geur, of dat een geur je moet liggen, is dit wel een geur die meerdere mensen kan bekoren. Hij is subtiel en lekker. Het is best wel een groot ‘flesje’, het beste kun je dit soort bubble bars ook in een aantal delen te breken, hij kost zo’n €5,95 en je kan er makkelijk drie keer mee doen, dat maakt hem qua prijs ook wat beter te doen. In tegenstelling tot een Bath Bomb, die je in 1x gebruikt, is dit voor je portemonnee een betere keuze.

 photo lush_zpsbcnc4paz.jpg

Ik vind hem lekker! Hij is serieus wel warm en zacht wat hem heerlijk maakt voordat je gaat slapen. Helemaal rozig, soezig en warm werd ik van een bad met Milky Bath, echt lekker! Het is een aanrader als je normaal de geuren van Lush iets te heftig vind en iets rustigers wil. Ik slaap in ieder geval zeker heerlijk wanneer ik deze in mijn bad plof, zeker een leuke toevoeging voor je Lush – stash!

 
Comments

heb je een nieuwe layout? hij is in ieder geval leuk ^-^ en deze bubble bar ziet er cute uit~ ik ga veel te weinig in bad omdat ik nooit zin heb om lang stil te zitten lol :’) deze klinkt wel fijn!
robin onlangs geplaatst…My Birthday & Valentine’s Day ❤My Profile

Oeh hier hou ik van, schuimt lekker veel!
Manon onlangs geplaatst…L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss | Dreamy , Bazaar & RebelMy Profile

Oehh…lijkt mij heerlijk!
X
Saraya onlangs geplaatst…W7 Lip Bomb / StrawberryMy Profile

Oh deze heb ik ook nog liggen! Aanrader dus voor ’s avonds? En ja – ik pleit ook voor melkflessen mét glitterdop. Sowieso, meer glitters in de wereld.
Evelien onlangs geplaatst…Action must haves: week 7My Profile

Lijkt me een heerlijk product, zeker net voor het slapen!
Suzanne onlangs geplaatst…I Love MakeUp Naked ChocolateMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge