L’Oréal Nails à Porter

 photo P1010783_zps5nbo0fhq.jpg

L’Oréal Nails à Porter is eigenlijk een chique naam voor plaknagels, degene die je ook kocht toen je jong was en het wel eens wilde proberen. Ik had ooit mijn eerste setje bij de Kitsch Kitchen in Amsterdam gekocht, die waren blauw met roze bloemetjes en veel glitter. L’Oréal heeft nu deze plaknagels in een mooi jasje gehesen waarmee je wel voor de dag kan komen. Vorige week had ik een paar voor de grap gekocht en was verbaasd dat ik er toch wel drie dagen plezier van had. Nieuwe setjes zijn aangeschaft en hierbij even een call to action; ga snel naar de winkel!

 photo P1010784_zpswiobcrrk.jpg

 photo P1010785_zpsa7ufml3p.jpg

Ze zijn namelijk nog maar een tijdje verkrijgbaar, ze gaan uit het assortiment. Voorheen waren deze dingen zo’n €10,- maar nu liggen ze voor €5,- bij de Etos. Ik heb ze vooral aangeschaft omdat ik ze gewoon heel erg praktisch vind! Killer Nude (welke ik zo demonstreer), Drama Queen (zwart met een goud randje), Tuxedo Chic (wit met een zwart streepje) en Neo Couture (blauw met grijs). Ze kunnen tot 5 dagen blijven zitten maar na 3 dagen vond ik het wel weer welletjes toen ik de eerste nagel verloor.

 photo P1010787_zpsul0vcgd7.jpg

 photo P1010789_zpsfgvtujfb.jpg

Het werkt heel simpel, je hebt de nagels, je hebt plakkertjes en je hebt een klein vijltje. Je past welke nagel op je eigen nagel past, alle nagels hebben een nummertje en de plakkertjes ook. Dan plak je het plakkertje met het bijbehorende plakkertje op je nagel en de nep nagel er op. Deze trek je voorzichtig los en vijl je bij. Heel simpel en met 5 minuten ben je helemaal klaar! Het resultaat is even wennen, maar ze zitten echt best wel sterk en stevig, dus je kunt er gelijk alles mee doen. Ik hou er van!

 
Comments

Wat zien deze plaknagels er leuk en mooi uit zeg.
Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #7My Profile

Ik geloof meteen dat het resultaat even wennen is, maar wel erg simpel en leuk!
Mariëlle onlangs geplaatst…Make-up Guide WangenMy Profile

Ziet er wel leuk uit, maar lijkt mij ook ff wennen!
Manon onlangs geplaatst…Maybelline The Blushed Nudes oogschaduwpaletteMy Profile

Speciaal, maar ik vind ’t mooi.

Leave a Reply

CommentLuv badge