Aphro Celina Wimperserum

 photo P1020078_zpsgkpt5ywu.jpg

Lange en volle wimpers, ik droom er echt al jaren van. Zoals de dame die mijn wimperextensions (lees hier waarom nooit meer) zette ooit zei: ‘je hebt wel lange wimpers, maar niet zoveel’. Ja dus we willen er graag meer, en meer volume. Ik kreeg de kans om het wimperserum van Aphro Celina te proberen, dus die kans kon ik niet laten. Ik laat je vandaag de huidige status van mijn wimpers zien en vertel je meer over het product.

 photo P1020079_zpsfmuwedzz.jpg

Het wimperserum breng je eenmaal per dag zo dun mogelijk aan op de haarwortels van de bovenste wimpers zoals een eyeliner. De eerste resultaten zie je na ongeveer vier weken. Wanneer je de gewenste wimperlengte hebt bereikt, hoef je het het serum nog maar twee tot drie keer per week aan te brengen om het resultaat te behouden. – Aphro Celina

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Panta vloeistof Kamillie, Rokonsal ND, panthenol, biotine, natriumhyaluronaat, PVP K30, Natrosol 250M, kaliumsorbaat, isopropyl Cloprostenate.  Het product voldoet aan alle EU richtlijnen voor cosmetica en is niet getest op dieren.

 photo P1020081_zpsifvx6cyc.jpg

Nou, dat klinkt simpel genoeg. Ik heb het product nu ongeveer een weekje in huis en merkte dat ik de eerste dagen het steeds vergat om aan mijn avondroutine toe te voegen, het zat er nog niet lekker in. Inmiddels gaat het goed en voordat ik mijn oogcrème gebruik trek ik hiermee een dun lijntje boven mijn bovenste wimperrand. zoals ik dat ook doe met mijn eyeliner, alleen dan zonder wing natuurlijk.

 photo PicMonkey Collage_zpsbgz5ei2i.jpg

Ik vind het ook een fijn idee dat het product niet is getest op dieren. Ook heb ik er geen last van als ik het op de wimperrand smeer, het goedje is doorzichtig en prikt niet. Op het kwastje zit precies genoeg voor beide ogen, wat betekent dat je gemakkelijk kan doseren. Het voelt niet extreem nattig of vettig, eigenlijk gewoon prima. Hierboven zie je de status van mijn wimpers nu. Wanneer ik het product 4 weken heb gebruikt zal ik een gelijke foto’s proberen te maken en jullie mijn uitgebreide ervaringen vertellen. Ik hoop in ieder geval wel heel erg dat het werkt!

Aphro Celina – €49,90
Verkrijgbaar via hun website

Deze review bevat producten welke ik heb ontvangen van een bedrijf/merk

 
Comments

Klinkt goed! Ben erg benieuwd naar het resultaat over vier weken. Fijn ook dat ‘ie niet zo duur is als andere wimperserums zoals Revitalash! En niet op dieren getest, dat is helemaal toppie ♥
Evelien onlangs geplaatst…Reactie op Action must haves: week 25 door ManonMy Profile

Klinkt goed! Ik ben benieuwd! Ik heb paar jaar geleden revitalash gebruikt, mijn wimpers werden er echt een stuk langer en voller van! Zou leuk zijn als deze net zo goed werkt!

Leave a Reply

CommentLuv badge